Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
25 jaar maatwerk, kwaliteit en betrouwbaarheid
De rondleiding eindigde in de loods die omgebouwd was tot feestlocatie en waar diverse speeches werden gegeven.

25 jaar maatwerk, kwaliteit en betrouwbaarheid

Specialist in het leveren en monteren van dak- en gevelbeplatingen Hardeman | van Harten heeft het afgelopen jaar zijn 25-jarig bedrijfsjubileum mogen vieren. Reden voor een uitgebreid feest, want dit specialistische bedrijf is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een heus begrip in de bouwsector die bekendstaat om zijn maatwerk, kwaliteit en betrouwbaarheid. Reden om met trots alle bouwpartners en opdrachtgevers uit te nodigen op locatie!

Hardeman | van Harten houdt zich bezig met de dak- en wandbeplatingen van zowel grote als kleine bedrijfshallen en distributiecentra.

Al geruime tijd proefde Hardeman | van Harten de behoefte bij klanten, maar ook bij leveranciers en bouwpartners, om eens een kijkje achter de schermen van het bedrijf te krijgen. Het 25-jarig bedrijfsjubileum was hier een zeer geschikt moment voor. Mede door uitstel vanwege de ingrijpende maatregelen tijdens de COVID-19-pandemie, wilde Hardeman | van Harten deze mogelijkheid ook benutten om de oplevering van de nieuwe kantoorruimte te kunnen laten zien. Bezoekers en genodigden werden na het ontvangst met een hapje en drankje, meegenomen voor een rondleiding door het hart van het bedrijf. Een reis door de gehele werkstructuur en locatie van Hardeman | van Harten. Er werd de mogelijkheid gegeven om de plekken te zien waar de plannen worden uitgedacht en uitgewerkt, maar ook het magazijn en de werkplaats konden bekeken worden. Hier kreeg men een terugblik naar 1995 en werd het materieel tentoongesteld. Bijzondere toevoeging is de helikopter die boven het bedrijf vloog en de mogelijkheid gaf om Hardeman | van Harten ook vanuit de lucht te kunnen bekijken. Een ervaring die ervoor heeft gezorgd dat dit een unieke beleving werd. 

Klanten, maar ook bij leveranciers en bouwpartners waren aanwezig om het 25-jarig jubileum te vieren.

Geslaagde dag

De rondleiding eindigde in de loods die omgebouwd was tot feestlocatie en waar diverse speeches werden gegeven. Hardeman | van Harten bood tijdens deze dag ook een podium aan een aantal leveranciers. Er was ruimte gemaakt voor deze partijen om met een stand informatie te verschaffen aan de bezoekers. Een zeer geslaagde dag waar met trots op wordt teruggekeken. Voor degenen die het evenement zelf gemist hebben, heeft Hardeman | van Harten een prachtige aftermovie op LinkedIn geplaatst om alsnog een impressie te krijgen van de dag!

Stabiel bedrijf met een goede bedrijfsreputatie

Dagelijks zijn er circa 100 werknemers fysiek op de bouwplaats aanwezig die voor Hardeman | van Harten werken. Als klein bedrijf begonnen, waarbij de focus in de beginperiode lag op boerenschuren, -stallen en -loodsen, en inmiddels uitgegroeid tot een stabiel bedrijf met een goede bedrijfsreputatie. Hardeman | van Harten houdt zich bezig met de dak- en wandbeplatingen van zowel grote als kleine bedrijfshallen en distributiecentra, maar is ook bezig met duurzaamheid. Er worden investeringen gedaan om ervoor te zorgen dat zij een belangrijke partner is en blijft in de bouwsector. Begin 2021 is de eerste volledig elektrische hoogwerker aangeschaft en recentelijk zijn de huidige kranen vervangen voor hybride kranen. Geen uitstoot en dus zeer milieubewust!

Duurzame relaties

Naast duurzaam materieel, wordt er bij Hardeman | van Harten ook geïnvesteerd in duurzame relaties met bouwpartners en opdrachtgevers. Heldere en korte communicatielijnen staan hierin centraal, maar ook optimale kwaliteit, service en een scherpe prijs dragen bij aan het verkrijgen en behouden van deze relaties. Op naar een volgend, succesvol en duurzaam jubileum!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details