Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Afneembare asfaltkipper voor maximale flexibiliteit

Afneembare asfaltkipper voor maximale flexibiliteit

Het transport van asfalt gebeurt over het algemeen met vrachtwagens voorzien van een vaste, geïsoleerde kipperopbouw. De inzetbaarheid is daarmee enigszins beperkt. Mollen Container speelt met zijn afneembare, geïsoleerde asfaltkippercontainer in op maximale flexibiliteit en een breder toepassingsbereik voor infra- en grondverzetbedrijven. Ze kunnen immers met dezelfde vracht-wagen niet alleen zand en grind rijden, maar ook warm asfalt.

Tussen de buiten- en binnenbeplating wordt de afneembare asfaltkipper volledig geïsoleerd met minerale wol.

 

Mollen Container uit het Brabantse Bladel is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van afzetcontainers, volledig naar klantwens. “Van advies en begeleiding tot 3D-tekenwerk, productie – snijden, zetten, lassen, lakken – en afmonteren, we verzorgen het allemaal in eigen huis. Gewoon bij ons in Bladel”, benadrukt Tonny Vos van het Brabantse bedrijf. “Hierdoor zijn we ook niet afhankelijk van derden en maken we onze eigen planning. Voordat de container in kleur wordt gespoten, plannen we altijd een pasmoment. Dat kan nu eenmaal met een productie in Nederland. Het biedt een extra stukje zekerheid, zodat de klant ook echt krijgt wat hij verwacht.”  

Hoge kwaliteit en lange levensduur

De wisselbak kan uitgevoerd worden voor verschillende opnamesystemen. Mollen container staat klanten graag bij met persoonlijk technisch advies als het gaat om een specifieke voertuigconfiguratie. “De vloer, wanden, kopschot en deuren van onze afzetkippers zijn volledig opgebouwd uit ‘Hardox’, extreem slijtvast staal. Tussen de buiten- en binnenbeplating wordt de afneembare asfaltkipper volledig geïsoleerd met minerale wol. Voorafgaand aan de isolatiewerkzaamheden krijgt de holle ruimte eerst nog een lakbehandeling, zodat ook deze optimaal corrosiewerend is. Afwerking aan de buitenzijde gebeurt met een standaard verzinkte plaat. Na het aanbrengen van deze platen wordt de gehele container nog gestraald en afgelakt met een hoogwaardige 2K-lak. Deze manier van werken, onze keuze van basismaterialen en ons ervaren en gediplomeerd personeel, dragen zorg voor een sterk hoogwaardig eindproduct met een ontzettend lange levensduurverwachting. Daarnaast garanderen we een hoge mate aan gebruiksvriendelijkheid. We kunnen heel eenvoudig inspelen op specifieke wensen. Een extra sjorpunt, slibafdichting, Franse klep of een afwijkende klepsluiting, het kan allemaal.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details