Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Altijd al even willen rondsnuffelen in de GWW?
Momenteel werkt er een honderdtal mensen binnen MvdD Groep.

Altijd al even willen rondsnuffelen in de GWW?

Zijn opa had een bijnaam: Mans van de Dekker. Verwijzend naar diens vader, die dakdekker was. Zijn opa had ook een aannemingsbedrijf, opgericht in de jaren ’50. Vandaag draagt het uitzendbureau van Raimond Hendriksen trots de naam ‘Mans van de Dekker Vakmensen’. Een bijzonder bedrijf met speciale aandacht voor het opleiden en enthousiasmeren van nieuwe, broodnodige aanwas.

“In 2010 begon ik dit bedrijf samen met een compagnon, die ik in 2017 heb uitgekocht. Toen is ook de naam ‘Mans van de Dekker Vakmensen’ gekozen. Wegens een fusie met een glasvezelbedrijf werd het toen een onderdeel van de MvdD Groep. Vanuit die positie hebben we onze activiteiten verbreed”, legt Raimond uit.

Een uitgebreid pakket aan diensten

MvdD Groep levert mankracht en materieel in een aantal divisies. Deze zijn MvdD Aannmij, waaronder ook ‘recreatie’ valt, MvdD Kabels en Leidingen, MvdD Cleaning Service, MvdD Vakmensen en MvdD Verhuur. “We kunnen diensten aanbieden, materieel verhuren, mankracht leveren of totale projecten verzorgen”, vervolgt Raimond. “De jongste tak van sport is Cleaning Service. Een logisch gevolg van het feit dat we toch al op bouwplaatsen aanwezig zijn. Als wij klaar zijn, is de bouwplaats schoon. Maar het reinigen van gevels, zonnepanelen en beglazing doen we net zo makkelijk.”

“Je krijgt hier alle kansen en wordt goed begeleid, zodat we samen kunnen ontdekken waar jouw talent ligt en waar je op je plek bent.”

Continu innoveren om mensen aan het werk te houden

Momenteel werkt er een honderdtal mensen binnen MvdD Groep. Daar zit een deel jonge aanwas bij. In de wetenschap hoe moeilijk het is om jongeren enthousiast te krijgen voor de sector, vragen we Raimond naar zijn ‘geheim’: “Ja, het is moeilijk om aan jeugd te komen. We hebben op de 100 mensen nu 3 jongeren in opleiding. Daar mogen er best 5 bij. We innoveren continu om iedereen aan het werk te houden en zoeken daarbij jongeren die het in zich hebben om binnen ons netwerk te werken. We bieden snuffelplekken voor schoolverlaters en staan in nauw contact met scholen. Ook zij-instromers zijn welkom, zo hebben we hier een gediplomeerd kok rondlopen die de keuken graag verruilde voor de buitenlucht. Inmiddels is hij voorman.”

Alle kansen als de wil er maar is

MvdD Groep biedt jongeren of zij-instromers de kans om te proeven van alle facetten die de groep te bieden heeft. “Het belangrijkste is dat de wil er is”, licht Raimond toe. “Daarna kun je snuffelen aan alle facetten die ons mooie werk te bieden heeft. Je krijgt hier alle kansen en wordt goed begeleid, zodat we samen kunnen ontdekken waar jouw talent ligt en waar je op je plek bent. Werkelijk alle takken van sport in de GWW komen hier voorbij. Opleiden gebeurt in het werk, soms is dat wat lastiger als het druk is bij een groot project, maar bij individuele projecten is er tijd en ruimte om bijna 1 op 1 begeleid te worden. Daarom zou ik willen zeggen tegen jongeren of zij-instromers die dit lezen: kom eens ‘snuffelen’… Je weet pas of het iets is voor je, als je het geprobeerd hebt. Neem gewoon contact op!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details