Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Antea Group eerste ingenieursbureau met webstore

Antea Group eerste ingenieursbureau met webstore

Antea Group lanceert vandaag een webstore. Het ingenieurs- en adviesbureau is hiermee de allereerste in de branche die diensten en producten 24/7 vanuit een webwinkel aanbiedt. 

Online winkelen is volledig ingeburgerd in onze maatschappij. Voor ingenieurs- en adviesbureaus is het echter nog geen gemeengoed. Antea Group brengt daar verandering in. Adviesgroepmanager Bas Boonstra: “Bij klanten groeit de behoefte om op een flexibele, laagdrempelige manier gebruik te maken van onze diensten. Hun vragen beperken zich niet tot kantoortijden; ook ’s avonds of in het weekend wil men kennis opdoen. Daarnaast komt Antea Group via de webwinkel met nuttige producten voor de wereld van morgen.”

Consumentenmarkt

In de toekomst biedt de webwinkel ook consumenten de mogelijkheid om van online diensten gebruik te maken. Via internet kunnen consumenten straks bijvoorbeeld bodeminformatie kopen en afrekenen met IDeal. “Uniek”, volgens Boonstra. “Ingenieursbureaus zitten in de business-to-business markt, maar op deze manier gaan we ook werken voor particulieren.”

Online consult, analyse en advies

Vanuit alle disciplines van het ingenieurs- en adviesbureau wordt de webstore gevuld met diensten, kennis en producten. Dit gebeurt onder meer in de vorm van workshops en consulting producten. Zo is bijvoorbeeld een analyse en advies voor de aanpak van bijplaatsing en dump bij afval inzamelcontainers in de webstore verkrijgbaar. De store is vanaf 17 oktober geopend en bereikbaar via www.anteagroupwebstore.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details