Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Bedrijfsoverdracht Kraanbedrijf Nederhoff

Bedrijfsoverdracht Kraanbedrijf Nederhoff

Het familiebedrijf Nederhoff werd in 1949 opgericht door de heer C. Nederhoff. In 1987 nam de tweede generatie het bedrijf over van hun vader. De vier broers (Pieter, Kees, Jan en Ron) hebben de onderneming uitgebouwd tot wat het nu is: een gerenommeerd bedrijf met drie vestigingen (Gouda, Vianen en Rotterdam), honderd collega’s en bijna net zoveel hijskranen, trekkende eenheden, en ander zwaar materieel.

De huidige directie heeft de pensioengerechtigde leeftijd inmiddels bereikt, of bereikt deze binnen afzienbare tijd. Daarom zijn de afgelopen jaren diverse scenario’s onderzocht voor het voortzetten van het kraanbedrijf. Wij zijn dan ook verheugd u te kunnen melden dat het familiebedrijf Nederhoff is overgedragen aan de derde generatie. Op 2 mei 2022 hebben Taco (zoon van Pieter) en Sjoerd (zoon van Ron) Kraanbedrijf Nederhoff overgenomen van hun ooms en vaders. 

De komende jaren zullen de tweede en de derde generatie samenwerken om te zorgen voor een succesvolle bedrijfsoverdracht. Pieter is reeds met pensioen, Kees, Jan en Ron zullen de komende jaren hun werkzaamheden afbouwen. 

Kraanbedrijf Nederhoff is een toonaangevend logistiek dienstverlener gespecialiseerd in verticaal transport, exceptioneel transport en machineverhuizingen. Vanuit de vestigingen in Gouda, Vianen en Rotterdam worden hijskranen met een hijsvermogen van 4 t/m 700 ton verhuurd en worden transporten met gewichten tot 500 ton uitgevoerd. Ook het uitvoeren van complete hijs-, verhuis- en transportprojecten behoort tot de werkzaamheden van het 73 jaar oude familiebedrijf.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details