Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Bekistingen en steigers: best of both worlds

Bekistingen en steigers: best of both worlds

PERI – Uitbreiden business door bredere basis

PERI is in de wereld van bekistingen een klinkende naam. De nieuw ingezette strategie richt zich op verbreding van het bereik.. Grote en kleine projecten wisselen elkaar daarbij af en het aanbod wordt fundamenteel verbreed: naast de bekistingen fungeert PERI meer en meer als steigerpartner voor de industrie, de bouw en andere sectoren (zoals schilders, …). René Otjens, Country Manager Nederland, licht de ontwikkelingen toe.

Het PERI UP systeem biedt veilige oplossingen voor vloeropeningen door het 25 x 25 cm metrisch raster. (Beeld: PERI GmbH)

 

Best of both worlds

“Met de uitbreiding van ons programma bieden we ‘the best of both worlds”, licht hij toe. “Het huidige salesteam wordt opgeleid in het vernieuwde productportfolio terwijl een flink aantal vacatures is opengesteld. Zo zoeken we naast sales en sales-support engineers ook constructeurs en supervisors.” Met het team wil PERI maximaal ondersteuning geven aan de grootste industriële groeiregio van Europa. “De Botlek, Antwerpen, Eemshaven – het zijn groeigebieden waar onze combinatie van bekistingen en steigers uitstekend tot zijn recht komt”, aldus René Otjens. “Voor de engineering kan daarbij worden teruggevallen op het eigen engineeringteam. En mocht er extra capaciteit nodig zijn, dan schakelen we moeiteloos over naar het internationale PERI netwerk. Voor het specialistische neusje van de zalm kunnen we bovendien gebruik maken van het European Competence Center.”

PERI werkte voor de bouw van het nhow Amsterdam RAI hotel een totaaloplossing uit van bekistings- en ondersteuningssystemen. (Beeld: Marcel Steinbach)

 

Internationaal netwerk

Juist van dat internationale netwerk wil PERI klanten optimaal laten profiteren. Plannen worden centraal ingebracht en gecoördineerd. “Door van elkaar te leren kunnen ‘best practices’ eenvoudig worden doorvertaald naar andere landen. Bovendien kan zo goed worden geprofiteerd van de voordelen die 3D en BIM (Building Information Modeling) bieden bij het engineeren van steiger-, en ondersteuningconstructies. Het nhow Amsterdam RAI Hotel dat zich kenmerkt door grote uitkragingen, is daar een goed voorbeeld van.”

Kracht van de combinatie

Inmiddels begint het nieuwe steigerbouwteam vorm te krijgen. René Otjens: “Het draait goed en we merken dat klanten de ‘kracht van de combinatie’ waarderen. Daarbij beschikken we met PERI UP over een steigersysteem dat zich goed laat aanpassen aan de constructieve en geometrische randvoorwaarden en waarmee veiligheid op de werkplek een vanzelfsprekendheid is. Door de lichte uitvoering en snelle montage is het systeem, dat in twee uitvoeringen leverbaar is, ook nog eens uitstekend te verwerken. We zetten nu in op uitbreiding van het partnernetwerk en ik heb er alle vertrouwen in dat we ook daarin zullen slagen zodat klanten nog completer kunnen worden bediend.”   


PERI BeNeLux B.V.

Bezoekadres:

Madame Curieweg 6, 5482 TL Schijndel

Postadres:

Postbus 304, 5480 AH Schijndel

T +31 73 5 47 91 00

F +31 73 5 49 36 51

E [email protected]

wwww.peri.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details