Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Betrouwbare en betaalbare GPS-meetstok, ideaal bij sonderen en boren

Betrouwbare en betaalbare GPS-meetstok, ideaal bij sonderen en boren

“We zien onszelf als een geotechnisch onderzoeksbureau met sonderen en boren als specialismen,” zegt Frank van Heerebeek, Hoofd Buitendienst/Projectleider bij ingenieursbureau Inpijn-Blokpoel.  Als één van de grotere ingenieursbureaus in Nederland voert het bedrijf dagelijks geotechnisch onderzoek uit in heel Nederland en daarbuiten. “Landmetingen zijn onderdeel van de onderzoeken die we doen. Een heel belangrijk onderdeel zelfs, al moet het altijd wel snel én nauwkeurig uitgevoerd worden.”

Op de 8 inch tablet, meegeleverd met de GPS-meetstok, zijn gebiedstekeningen eenvoudig in te lezen en de posities van de meetpunten overzichtelijk in beeld te zien.

 

Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar én uitstekende service

De GPS-meetstok van Surveyour is financieel een zeer aantrekkelijk apparaat zonder concessies te doen aan de kwaliteit en nauwkeurigheid. “Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel: we willen altijd voor de volle 100% achter onze metingen staan.” Van Heerebeek begeleidt zijn mensen die met de GPS-meetstok werken en heeft zelf ook fijne ervaringen met het systeem. “Onze jongens in het veld willen snel en eenvoudig hun werk doen. Uitpakken, systeem in gang zetten, aan de slag en weer door. Alles moet altijd werken. En als er iets is? Dan staat Surveyour altijd paraat om te helpen. Alle units zijn door Surveyour vanaf hun werkplek over te nemen. Zo kunnen ze direct meekijken of acties uitvoeren als dit wenselijk is. Dat werkt snel, prettig en voorkomt stilstand. Hier blinkt Surveyour echt in uit. Bovendien leren onze mensen het systeem al doende steeds beter kennen. Ook kan Surveyour snel schakelen als er iets vervangen moet worden, dat vinden wij belangrijk bij een leverancier.”

Landmetingen zijn onderdeel van de geotechnische onderzoeken van Inpijn-Blokpoel. Met de GPS-meetstok van Surveyour kan het werk snel én nauwkeurig gedaan worden: uitpakken, systeem in gang zetten, aan de slag en weer door.

 

Makkelijk verwerken

“Op de 8 inch tablet die meegeleverd is met de GPS-meetstok, zijn gebiedstekeningen eenvoudig in te lezen. We kunnen meer info op de tekeningen kwijt en hebben de posities van de meetpunten overzichtelijk in beeld. Zo kunnen we veilig aan de slag en voorkomen we eventuele schade aan kabels en leidingen. De opgedane meetdata is vanuit de tablet makkelijk te importeren in ons datasysteem. Dat zien we weleens anders. De software is zeer gebruiksvriendelijk en veel opener.”

Van Heerebeek besluit: “Surveyour, de club van Alex Groenendaal, is een kleine maar fijne club die service en persoonlijk contact van groot belang vindt. We hebben enorm veel vertrouwen in de kennis en kunde van het bedrijf. Het bijzondere is dat Surveyour niet alleen de kennis uitdraagt maar ook overdraagt op een manier die voor iedereen toegankelijk is.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details