Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Brabants machineverhuurbedrijf zet grote stap in de groei met aanstelling Nick Hoffmans als Operationeel Manager

Brabants machineverhuurbedrijf zet grote stap in de groei met aanstelling Nick Hoffmans als Operationeel Manager

Per 1 februari 2020 is Nick Hoffmans aangesteld als Operationeel Manager bij Burgers Verhuur. Het Brabantse machineverhuurbedrijf, dat tot de top 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort, zet daarmee een grote stap in de verdere groei en professionalisering.

Nick Hoffmans wordt operationeel verantwoordelijk voor de filialen van Burgers Verhuur in Tilburg en Breda, van waaruit een breed aanbod aan bouwmachines en gereedschappen wordt verhuurd aan bedrijven en particulieren. Oprichter en eigenaar Frank Burgers geeft hiermee de dagelijkse leiding over zijn bedrijf uit handen: ‘Ons snelgroeiende bedrijf is toe aan een volgende stap. Met de aanstelling van Nick kan ik me gaan richten op de verdere ontwikkeling en uitbreiding van ons bedrijf, we hebben daarvoor grootse plannen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Nick de processen in onze organisatie nóg verder gaat verbeteren. En dat hij samen met onze medewerkers de kwaliteit, service en dienstverlening van onze verhuurfilialen naar het hoogste niveau tilt’, aldus Frank Burgers.

Nick Hoffmans is sinds 2015 werkzaam bij Burgers Verhuur. Hij volgde destijds een masterstudie Industrial Engineering aan de TU Eindhoven en hield zich daarnaast bij Burgers Verhuur bezig met het analyseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Na het behalen van zijn master ging Nick aan de slag als Supplier Quality Engineer bij ASML, waar hij tot eind vorige maand werkzaam was. Naast zijn baan bij ASML bleef Nick enkele uren per week werken bij Burgers Verhuur, waar hij diverse efficiëntie verhogende systemen implementeerde. De stap om nu als Operationeel Manager aan de slag te gaan bij Burgers Verhuur is voor Nick een mooie kans: ‘Ik voel me al heel lang betrokken bij Burgers Verhuur en ik heb het bedrijf de afgelopen jaren een enorme groei zien doormaken. Ik vind het een fantastische kans om nu in de rol van Operationeel Manager een mooie bijdrage te leveren in de volgende stappen van het bedrijf’, aldus Nick Hoffmans.

Frank Burgers richtte Burgers Verhuur 11 jaar geleden op. Het bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot serieuze speler in de machineverhuur, en is voornamelijk actief in de bouw en industrie. Burgers Verhuur streeft ernaar om klantrelaties uit te bouwen tot een partnerschap, waarbij advies en inhuur van machines aan de specialisten van Burgers Verhuur wordt toevertrouwd. Speerpunten van Burgers Verhuur zijn de uitgebreide machinekennis en de flexibele, daadkrachtige instelling. Daarmee is het bedrijf in staat om snel te schakelen en tegelijkertijd maatwerk advies te bieden. Met de aanstelling van Nick Hoffmans verwacht het bedrijf de dienstverlening nog verder uit te kunnen bouwen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details