Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
BraBoB en Grondbank de Kempen gaan een samenwerking aan met Den Ouden Groep

BraBoB en Grondbank de Kempen gaan een samenwerking aan met Den Ouden Groep

Met ingang van 24 juni 2019 worden BraBoB en Grondbank de Kempen onderdeel van de Den Ouden Groep. Met deze samenwerking verstevigt Den Ouden Groep haar strategische positie voor een bredere specialistische invulling op het gebied van duurzame infrastructuur, bodemveiligheid en een klimaat adaptieve en duurzame leefomgeving.  

De markt is aan grote veranderingen onderhevig, andere tijden en andere vraagstukken dienen zich aan, waardoor Willy van den Boer en Theo Berends, na 18 jaar, deze weloverwogen keuze hebben gemaakt. Door het plaatsen van BraBoB en Grondbank de Kempen binnen de Den Ouden Groep zien wij vooral innovatieve en circulaire kansen voor de verdere ontwikkeling van onze mensen en onze bedrijfsactiviteiten, aldus de heren.

Voor Den Ouden Groep is dit een passende uitbreiding op het huidige diensten- en producten­portfolio. Hierdoor kunnen we een nog betere totaaloplossing bieden wanneer er, in en rondom de bodem, werkzaamheden plaats moeten vinden. Elke ingreep in de bodem vraagt om professioneel management van grondstromen. Willy en Theo beschikken over veel kennis van milieu en logistiek, en hebben een enorm inzetbaar netwerk, aldus Jeroen den Ouden, Directievoorzitter van Den Ouden Groep.

We kijken uit naar een duurzame samenwerking en verwelkomen onze nieuwe medewerkers en klanten binnen het familiebedrijf Den Ouden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details