Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Collé Rental & Sales heeft het assortiment uitgebreid met de Magni RTH 6.51 en RTH 13.26.

Collé Rental & Sales heeft het assortiment uitgebreid met de Magni RTH 6.51 en RTH 13.26.

‘De hoogste en krachtigste roterende verreikers ter wereld’

Nieuw in het assortiment, de hoogste en krachtigste Magni roterende verreikers ter wereld. Als Collé Rental & Sales, importeur van Magni telescopic handlers voor de Benelux, zijn wij trots met deze uitbreiding.

De RTH 6.51 heeft een hefhoogte van 51 meter, een reikwijdte van 34,5 meter en een hefvermogen tot 6 ton. De Magni RTH 13.26 kan lasten tot 13 ton verplaatsen, niet alleen op de stempels maar ook op de banden. Je kunt met 13 ton last rijden, Pick & Carry. Verder heeft de RTH 13.26 een maximale hefhoogte van 26 meter en reikwijdte van 21 meter. Beide types zijn een super aanvulling in het brede assortiment verreikers.

Magni staat voor kwaliteit, innovatie en prestaties. Nieuwe Magni verreikers beschikken standaard over:

* Stage V-motoren
* Variabele afstempeling
* Overdrukcabine met airco
* Load sensing pomp
* Hydrostatische transmissie

Daarnaast biedt Magni het innovatieve TWIN ENERGY systeem als optie op de verreikers. Met het TWIN ENERGY systeem kan de verreiker CO2 neutraal werken op 380 Volt, zodra de machine afgestempeld is. Ideaal voor binnenwerkzaamheden i.v.m. geen uitstoot van schadelijke gassen.

Met een zeer uitgebreide vloot aan Magni roterende verreikers heeft Collé altijd een machine die voldoet aan uw wensen. Naast verkoop van nieuwe en gebruikte machines biedt Collé ook lease en huurkoop aan. Collé Safety & Training verzorgt de trainingen voor de verreikers, zodat uw medewerkers altijd veilig, efficiënt en snel kunnen werken.

Wilt u meer informatie over de Magni roterende verreikers of de mogelijkheden die Collé Rental & Sales u kan bieden, wacht niet af. Neem contact op met onze specialisten.

Collé Rental & Sales uw partner voor elk project.

Meer info: www.colle.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details