Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
De beste vakmensen met de beste producten: succes gegarandeerd!
SIR behaalt keer op keer grandioze resultaten door de combinatie van een sterk product en gedegen vakmanschap.

De beste vakmensen met de beste producten: succes gegarandeerd!

“We bestellen onze injectie- en reparatiematerialen die wij toepassen onder private label”, opent Hans Bos, DGA bij Special Industrial Repair (SIR) het gesprek. “ADCOS is onze producerende partner daarin. De reden dat we juist zakendoen met hen, is niet alleen vanwege de uitmuntendheid van hun producten, maar vooral ook omdat we werken in partnerschap.” SIR werkt inderdaad nauw samen met de Belgische producent: “We zoeken altijd toegevoegde waarde in de samenwerking. 1+1=3, anders heeft het voor ons geen zin. Als wij buiten normale werktijden calamiteiten moeten oplossen en we hebben ADCOS nodig, dan staan ze er ook. Dát is partnerschap.”

Diepwand reparatie.

ADCOS heeft een eigen R&D-afdeling met laboratorium, de feedback van SIR komt daar rechtstreeks uit het werk binnen. Bos: “Dat zijn opmerkingen, suggesties en wensen die door onze vakmensen 1 op 1 bij de techneuten in de witte jassen worden neergelegd. Op onze beurt testen wij hun innovaties, door ze ook echt toe te passen. Door zo te werken vormt SIR een onderdeel van het R&D-proces. Er is geen betere test, dan een praktijktest.”

Het succes van samenwerken in goed partnerschap

Benny van Laere is Business Development Manager bij ADCOS NV in Malle. We spreken hem over de intensieve samenwerking met SIR. ADCOS is een Belgische fabrikant, gespecialiseerd in constructie chemicals voor de bouw. “We maken materialen voor injecties waarmee betonreparaties worden uitgevoerd. Denk aan PUR-injectiesystemen, in zowel één als twee componenten uitvoering, acrylaat injectiesystemen en silicaat injectiesystemen. Tevens produceren we high tech coatings voor het waterdicht maken van oppervlakken”, licht Benny toe.

Injectiepomp in de Kennedytunnel.

SIR betrekt -onder eigen label- bij ADCOS onder andere PUR Inject ECO 115, PUR Inject Flex, Hydro Foam -een 1K product dat reageert op water- en de SOIL Injectie, een PU-verbinding met een lage viscositeit, nauwelijks schuimend. Waarom kiest SIR voor ADCOS? Benny: “Onze producten hebben een sterke verbinding op zandbodems, grindbodems en onstabiele ondergronden, zowel boven als onder water. Ook onderspoelde betonplaten kunnen met onze producten weer gestabiliseerd worden.” Hoe lang houdt een reparatie met PUR Inject stand? “Zo’n 25 jaar”, antwoordt Benny. “Maar we kunnen natuurlijk geen garantie geven op wat er niet zichtbaar is.” SIR is volgens Benny nu ongeveer 10 jaar klant en beide bedrijven passen bij elkaar, is zijn mening. “Wij gaan voor de samenwerking op de lange termijn.   

SIR aan het werk bij de Nieuwe Sluis in Terneuzen.

Relaties die wij met klanten als SIR aangaan, kun je beter zien als een partnerschap. SIR is een echte specialist, dat is ook de reden waarom hun hulp bijvoorbeeld ingeroepen wordt bij projecten als de Nieuwe Sluis in Terneuzen en door COMOL5 bij de RijnlandRoute. Zij behalen keer op keer grandioze resultaten door de combinatie van een sterk product en gedegen vakmanschap.”

Hans Bos bij een peilbuis.

De stille redder op de achtergrond

Het werk dat SIR verricht met de producten van ADCOS is zeer belangrijk, toch wordt er zelden over gesproken. “We zijn samen een beetje de stille redder op de achtergrond en komen pas in beeld als er sprake is van een probleem”, schetst Benny. “Vaak is het zo dat in stilte het werk verricht wordt, als SIR geweest is kan iedereen weer verder. Dat opdrachtgevers blij zijn met de snelle en goede oplossingen van SIR en ADCOS, dat staat buiten kijf.” Inmiddels levert ADCOS in meer dan 50 landen wereldwijd. “Daar zijn we trots op”, zegt Benny. “Helemaal als je bedenkt dat we alles in eigen beheer ontwikkelen en produceren. We hebben een eigen R&D-afdeling, met een eigen laboratorium. Onze mensen verstaan het vak en bieden waar mogelijk support, ook op locatie. We komen dus letterlijk overal ter wereld.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details