Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
De bouw zorgt voor jou!
Val jij onder de cao Bouw & Infra? Dan heb je elke 4 jaar automatisch recht op een medisch onderzoek en adviesgesprek.

De bouw zorgt voor jou!

Je bent klaar met school en wat ga je daarna doen? Die vraag heb je waarschijnlijk vaker gehoord dan je lief is. Want wat zijn er veel mogelijkheden. De ‘sky is the limit’. Je staat aan het begin van je loopbaan en wat is er dan belangrijk? Een snelle auto? Status? Of zoek jij een uitdagende sector die gebouwd is op vakmanschap? Waar ze wars zijn van gebakken lucht en waar er àltijd plek is voor gemotiveerde mensen? Dan past de bouw bij jou! 

Altijd plek voor gemotiveerde mensen.

Keihard afzien?

De bouw is namelijk zoveel meer dan de sector van zwaar werk, opstaan voor dag en dauw en lange dagen. Natuurlijk is de bouw niet voor watjes. Maar wat veel mensen niet weten, is dat deze sector ontzettend goed voor je zorgt. Van je eerste tot je laatste werkdag. De sector loopt voorop met een batterij aan voorzieningen om te zorgen dat jij gezond je pensioen haalt. En misschien nog wel belangrijker, dat jij elke dag met plezier aan de slag gaat. Gezondheid en werkplezier, een loopbaan lang. Want dat is waar het écht om gaat.

Cadeautje!

Hoe dat er in de praktijk uitziet? Als jij onder de cao Bouw & Infra valt, kun je zonder extra kosten gebruik maken van het pakket Individugerichte Preventiezorg. Dat is een flinke mond vol, maar komt in het kort op het volgende neer. Als jij start in de bouw, heb je vanaf je 19e jaar automatisch recht op een medisch onderzoek (het PAGO) gecombineerd met een adviesgesprek (de DIA). In dit gesprek kijk je samen met een adviseur naar jouw carrière. Wat zijn je dromen, welke stappen moet je hiervoor zetten en hoe pak je dat aan? Allemaal onderwerpen waar je het over kunt hebben. Na het gesprek ontvang je een praktisch actieplan. 

De bouw is zoveel meer dan zwaar werk en lange dagen.

Snelle auto of snelle weg

Het onderzoek en het gesprek vinden elke 4 jaar plaats. Zo houd je niet alleen zicht op je gezondheid, maar ook op je carrièremogelijkheden. En juist dat laatste is belangrijk als je aan het begin van je loopbaan staat. Nieuwe kansen, mogelijkheden en uitdagingen komen meestal niet zomaar uit de lucht vallen. Zorg dus dat je klaar bent om ze te grijpen als ze zich voordoen. Je krijgt voor zowel het onderzoek als het adviesgesprek automatisch een uitnodiging. Ben je nog geen 19 jaar? Dan word je uitgenodigd voor een medisch onderzoek waar er extra besproken wordt hoe je nu écht veilig werkt. Dit gesprek heet het AGO-J.

Zoek jij geen snelle auto maar een snelle weg naar een uitdagende baan in een sector die niet te beroerd is om in jou te investeren? Denk eens aan de bouw! Meer informatie over de gesprekken waar je recht op hebt vind je hier (LINK: https://www.volandis.nl/dia/)

Over Volandis

Volandis is het kennis- en adviescentrum binnen de bouw- en infrasector voor duurzame inzetbaarheid. Wij zijn er voor zowel werkgevers als werknemers, samen bereik je tenslotte meer. Heb je vragen? Neem contact op met de Vraagbaak van Volandis: tel. 0341- 499 299, [email protected] of chat via www.volandis.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details