Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Dé specialist in aanbouwdelen
De recent vernieuwde Pladdet sloopsorteergrijper heeft een hoge sluitkracht.

Dé specialist in aanbouwdelen

Of je nu een eindgebruiker bent die op zaterdagmiddag de fabriek bezoekt of inkoper van een groot bedrijf. Wat je ook nodig hebt, bij Pladdet krijg je alle aandacht. “De klant geeft ons het vertrouwen en daar gaan wij uiterst zorgvuldig mee om. Dat is goud waard”, zegt directeur Jonathan de Putter.

Samen met Gerrit Cazant, zakenpartner en zwager, wordt flink aan de weg getimmerd. Binnen Nederland is Pladdet goed bekend. De laatste 10 jaar is hard gewerkt aan de internationale naamsbekendheid. Met succes, want er is een groeiend netwerk van Pladdet-dealers over de hele wereld. Het bedrijf uit Biervliet (Zeeuws-Vlaanderen) maakt uitrustingsstukken voor alle typen machines.

Pladdet staat bekend om de vele soorten bakken en grijpers voor graafmachines en wielladers. Er is een grote voorraad sloopapparatuur en tientallen uitrustingsstukken; van palletframes tot opbreektanden en van verdichtingswielen tot verlenggieken. Daarnaast staan altijd circa zeventig draaikantelstukken van het Zweedse merk SMP op voorraad. Grotere aanbouwdelen worden gemaakt op klantspecificatie. Denk aan de productie of aanpassing van longreach fronts, sloopgieken, kantelcabines en ballastverzwaringen.

De Pladdet Soil Suction Unit is multi-inzetbaar door de beweegbare zuigslang.

Voorkom graafschade, hoge onkosten en tijdverlies door te zuigen in plaats van te graven. De Pladdet Soil Suction Unit is multi-inzetbaar door de beweegbare zuigslang, die zowel hamerend als roterend diverse materialen, zoals grond, zand, grind en zelfs water opzuigt. Aansluiten is zo gebeurd en dat maakt hem ook interessant voor verhuurbedrijven. Voordeliger dan een conventionele zuigauto en het opgebouwde watersysteem met hoge druk voorkomt stofvorming.

De Pladdet grondboor kenmerkt zich door zijn hoge draaikracht en 3 jaar garantie. Hij is inzetbaar in steenachtige grond. Het trilblok van Pladdet is een kei in het uitvoeren van hei- en grondverdichtingswerkzaamheden. Zijn uitstekende prestaties dankt hij aan de hoge trillingsfrequentie van wel 3.000 rpm in combinatie met een hoge centrifugaalkracht. De Pladdet sorteergrijper met hoge sluitkracht tot slot is kortgeleden vernieuwd en geperfectioneerd voor de Nederlandse markt.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details