Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Dé vakbeurs waar de complete infrabranche samenkomt!

Dé vakbeurs waar de complete infrabranche samenkomt!

Op 4, 5 en 6 februari 2020 vindt de 21e Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Het netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt op deze driedaagse vakbeurs. Ontmoet iedere dag van 13:00 uur tot 21:00 relaties en schud de hand met nieuw zakelijk potentieel. Laat u inspireren over de laatste ontwikkelingen in de sector én bezoek één van de informatieve lezingen in het kennistheater.

Vertrouwde en nieuwe namen schitteren op de Infra Relatiedagen

Al jaren verbindt deze vakbeurs bedrijven en vooral mensen. Van aannemingsbedrijven tot civiele techniek, maar u treft ook bedrijven aan in bruggenbouw, wegenbouw, rioolbeheer, grondbouw en betonindustrie. De beurs is breed vertegenwoordigd met mooie namen als: Heijmans Infra, Sallandse Wegenbouw, Kijlstra, TWW, KWS Infra, BAM Infra, Wavin, Wynmalen & Hausmann, Hans van Driel & De Kemp Groep, Anema & Staad (Doosan), Strukton Civiel, BTE Groep en Morssinkhof Groep.

Diverse bedrijven zijn al jaren verbonden aan de Infra Relatiedagen. We mogen dit jaar ook nieuwe namen verwelkomen, zoals Gemeente Hardenberg, Hollandia, MKB Infra, Goldstone Europe, Dodewaard Machinetechniek, Boels Verhuur en Tuytel Groep.

Gedurende de vakbeurs worden alle segmenten duidelijk uitgelicht, zodat u precies weet waar u zich begeeft.

Plan uw bezoek aan Infra Relatiedagen

De segmentatie van 2019 is voor komende editie behouden. Dat houdt in dat in hal 1, 5 en een deel van hal 6 exposanten uit de gehele infra sector staan gepresenteerd.      

In hal 2 en 3 staan bedrijven die relatie hebben met ‘wegenbouw en aannemerij’. In hal 4 staan bedrijven uit de ‘waterbouw’ en in hal 6 en 7 ‘machines & materieel”. Ook is in hal 7 de gelegenheid om te netwerken met branchegenoten in het ‘Grand Cafe’ onder het genot van een hapje en een drankje. In aanloop naar de vakbeurs kunt u op de deelnemerslijst zien welke exposanten waar zijn vertegenwoordigd. Gedurende de vakbeurs worden alle segmenten duidelijk uitgelicht, zodat u precies weet waar u zich begeeft. 

Verrijk uw kennis 

U kunt op verschillende manieren uw kennis verrijken tijdens Infra Relatiedagen. Tijdens de kennissessies en demonstraties geven diverse sprekers hun visie op relevante onderwerpen als duurzaamheid, verlaging van CO2– uitstoot en de toekomst van Infra.

Houd de website in aanloop van de vakbeurs in de gaten voor het volledige programma. 

Toekomstdag voor de werknemer van de toekomst

De vakbeurs is ook een uitgelezen moment voor studenten, die een beroepsgerichte opleiding in de Infra volgen, om kennis te maken met alle noviteiten uit de GWW-sector. Speciaal voor studenten wordt er op dinsdag 4 februari een Toekomstdag georganiseerd. 

Soma Bedrijfsopleidingen geeft informatie over welke cursussen en trainingen zij aanbieden voor de infra, ondergrondse infra en loon- en grondverzet. Mocht u aan de slag willen in de GWW-sector, loop dan langs bij FID Uitzendbureau. Zij zijn een allround uitzendbureau met een daadkrachtige en actieve werkwijze voor bemiddeling op ieder niveau.

In aanloop naar de vakbeurs kunt u op de deelnemerslijst zien welke exposanten waar zijn vertegenwoordigd.

Samenwerking levert resultaat

Na het succes van afgelopen jaar heeft Infra Relatiedagen dit jaar wederom een samenwerking met Stichting Innovatie Kenniscentrum Nederland (IKN). IKN is een samenwerkingsverband dat zich richt op het verzamelen, ordenen en delen van kennis van de afvalwaterketen. In hal 4 is een “Stichting IKN straat” ingericht, waar leden van IKN zich profileren. Daarnaast draagt Stichting IKN bij aan een aantal lezingen binnen hun vakgebied in het kennistheater. Maar ook Topvrouwen Bouw & Infra & MKB Infra hebben zich gecommitteerd aan de vakbeurs. 

Kortom, blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche en bezoek Infra Relatiedagen 2020.

Vraag uw e-ticket vandaag nog aan

Kom naar Infra Relatiedagen en registreer u online voor uw e-ticket via: evenementenhal.nl/infra-hb met de volgende registratiecode: 620000226. Houd de website infrarelatiedagen.nl in de gaten voor de laatste updates en het programma of volg ons op Twitter,  Facebook en LinkedIn.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details