Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Degelijkheid geldt als belangrijke maatstaf
De opleggers met verrijdbare laadkraan beschikken over een laag laadniveau en gekeurde verankeringspunten om kabelhaspels te kunnen transporteren.

Degelijkheid geldt als belangrijke maatstaf

Als degelijkheid belangrijk is! De slogan van het Belgische familiebedrijf A&C Noyens verwijst naar het streven naar perfectie in ontwikkeling, toepassing en afwerking van de geleverde producten. “Als specialist in maatwerk van industriële voertuigen als aanhangwagens, opleggers  en carrosseriebouw zetten wij onze jarenlange ervaring en kennis in om de best mogelijke oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen”, zegt Hans Noyens.

Elk product uit het gevarieerde gamma van transportmiddelen is een uniek maatwerkproject dat van ontwerp tot oplevering volledig in eigen beheer bij A&C Noyens wordt gemaakt. “Met de nieuwste technologieën én met oog voor detail”, vervolgt Noyens. “Uiteraard volledig naar wens van de klant en de toepassing waar het voor ingezet wordt. Of het nou om een aanhangwagen, laadbak, oplegger of opbouw van een vrachtwagen gaat, onze producten moeten tegen een stootje kunnen. Daarom zetten we enorm in op degelijkheid en duurzaamheid. We gebruiken robuuste, kwalitatief hoogwaardige producten die aan specifieke wensen voldoen en zorgen voor een perfecte afwerking. Zo zijn alle producten thermisch verzinkt en is het chassis gegalvaniseerd.”

Deze middenas aanhangwagen is uitgerust met manueel neerklapbare oprijrampen en tal van verankeringsmogelijkheden in de laadvloer.

Veilig transporteren

Noyens constateert dat veel materialen – met name in de grond-, weg- en waterbouw – alsmaar groter en zwaarder worden. “Denk maar eens aan regenwaterputten, betonelementen of de steeds vaker voorkomende prefab delen. Dus moet je niet alleen zorgen voor een sterke en robuuste trailer, maar ook voor manieren waarop de lading veilig getransporteerd kan worden. De nieuwste generatie trekkers is namelijk uitgevoerd met een automatisch remsysteem, waardoor het nóg belangrijker is dat de lading op de aanhanger goed vast staat. Onze verankeringspunten, kokers in de laadvoer en de ladingankers zijn stuk voor stuk TÜV getest en gecertificeerd. Uiteraard voldoen onze trailers aan de nieuwste richtlijnen en hebben ze een Europese goedkeuring.”

Maatwerk producten

Noyens noemt tot slot enkele prachtige maatwerk producten die onlangs zijn opgeleverd: “We ontwikkelden een vijftal plateau-opleggers met verrijdbare laadkraan, waarbij we de klassieke systeemoplegger extra laag hebben uitgevoerd. De wagen blijft zo onder de vier meter wanneer die kabelhaspels vervoert. De opleggers zijn uitgerust met twee gedwongen gestuurde assen, zodat ze veilig ingezet kunnen worden op vaak krappe locaties binnen dit segment. Verder ontwikkelden we twee middenas aanhangwagens
die specifiek zijn afgestemd op het transporteren van machines voor de aanleg van wegen. Een asfaltwals kan hier prima op vervoerd worden.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details