Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Distributiecentrum ZWA01: perfecte locatie voor een duurzaam logistieke operatie
Kantoorgedeelte met houtlook.

Distributiecentrum ZWA01: perfecte locatie voor een duurzaam logistieke operatie

In het hart van Metropoolregio Amsterdam

Met Haarlem, Amsterdam en Schiphol binnen handbereik, positioneert ZWA01 zich als een cruciale logistieke spil met toegang tot meer dan 2,1 miljoen mensen binnen een straal van 20 kilometer. “Zodra een huurder aan boord is kunnen we direct aan de slag”, deelt projectmanager Lucy Loeffen van intospace® mee, aangezien de vergunningen en het ontwerp al in kannen en kruiken zijn.

Innovator

Intospace®, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, geldt als een innovator op het gebied van toekomst­bestendige magazijnoplossingen. Loeffen licht toe: “Ons werk, op greenfields en brownfields, creëert gepersonaliseerde panden die verder gaan dan de standaard: duurzaam, esthetisch, en volledig afgestemd op de behoefte van onze klanten.” Koen de Bruijn, manager business development, vult aan: “We bouwen circulair, met een visie op de lange termijn waarbij landschappelijke integratie voorop staat.”

Duurzame landschappelijke inpassing.

Uitstekende bereikbaarheid

In het huidige tijdsgewricht, waarin duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid een hoofdrol spelen, zijn all-electric gebouwen standaard geworden. Dit is mede ingegeven door de vraag van de klant naar panden die niet alleen duurzaam zijn, maar ook daadwerkelijk waarde toevoegen. Het Zwanenburg-project illustreert deze benadering. “Dankzij de centrale ligging in de metropoolregio Amsterdam en de uitmuntende bereikbaarheid met het openbaar vervoer, is deze locatie een topkeuze voor logistieke diensten, e-commerce, licht industrieel werk en luchthavengebonden activiteiten”, stelt De Bruijn.

Beschutte parking voor 198 auto’s.

BREEAM ‘Excellent’

Ontworpen naar de nieuwste normen van BREEAM ‘Excellent’, beantwoordt het terrein aan milieucategorie 3.2. Het duurzaamheids­profiel omvat warmtepompen, vloerverwarming in de kantoor­ruimtes, een grijswatersysteem, circulair staal en levende groene gevels; akoestische barrières en een biodivers landschapspark, ontworpen in samenwerking met landschaps­architecten en ecologen, versterken de harmonie met de omgeving. Het warehouse telt ongeveer 30.000 vierkante meter magazijnruimte, 31 laaddocks, twee overheaddeuren, en de parkeergelegenheid biedt plaats aan 198 auto’s en 26 vrachtwagens.

Kantoorgedeelte

Het kantoorsegment, goed voor bijna 1.000 vierkante meter, kenmerkt zich door een stijlvolle houtlook-afwerking. Loeffen benadrukt: “Met alle vergunningen op zak, een afgerond ontwerp en bouwrijpe grond, staan we in de startblokken om een pand neer te zetten dat een waardevolle aanvulling vormt op het logistieke vastgoedaanbod in de regio Amsterdam/Schiphol.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details