Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Een veilige beurs, kan dat?

Een veilige beurs, kan dat?

We stellen alles in het werk om een veilige plek te creëren om elkaar te ontmoeten en zaken te doen. Op de speciale covid-19 pagina’s op onze website infrarelatiedagen.nl vindt u alle informatie en maatregelen die we treffen voor exposanten, bezoekers en leveranciers.

Als beursorganisatie kijken wij dan ook met een goed gevoel terug op de eerste vakbeurs sinds de corona-uitbraak: TrendZ Najaar in Evenementenhal Gorinchem. Zowel exposanten als bezoekers spraken hun complimenten uit over de organisatie en veiligheid van de beurs. Alle coronamaatregelen zoals vooraf registreren, handen desinfecteren, looprichtingen aanhouden en anderhalve meter afstand bewaren, werden gerespecteerd door alle betrokkenen. Bovendien zorgden de bredere gangpaden en het ruim opgezette horecaterras voor een verbeterde uitstraling van de beursvloer.

Daarnaast kunnen we met trots melden dat de gezondheids- en veiligheidsprotocollen van Evenementenhal Gorinchem met succes zijn geauditeerd door SGS, de wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. SGS is de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Hun positieve controle bevestigt dat Easyfairs Nederland een veilige plek biedt om elkaar te ontmoeten en zaken te doen!

Wat maakt Infra Relatiedagen zo bijzonder?

Infra Relatiedagen is hét netwerkplatform waar u in een ongedwongen sfeer in contact komt met relaties binnen de grond-, weg- en waterbouw. Een compleet aanbod waarbij alle zeven hallen volledig zijn gevuld. Dit is voor u de gelegenheid om in een dag(deel) kennis te vergaren over de laatste ontwikkelingen in de branche en (nieuwe) producten, diensten en leveranciers te ontdekken.

“Een mooie beurs met veel kansen om relaties te ontmoeten’ (Lenters Infra)

“Prettige beurs met veel sociale contacten” (Gemeente Enschede)

“Een beurs om contacten te leggen en aan te halen in een gemoedelijke en tegelijk zakelijke sfeer” (Optima Infra B.V.)

Wij gaan vol goede moed aan de slag voor een succesvolle 22e editie van Infra Relatiedagen op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 februari 2021 in Evenementenhal Hardenberg.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details