Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Eerste Kobelco SK130LC-11 rupsgraver voor Van Vliet Waarder

Eerste Kobelco SK130LC-11 rupsgraver voor Van Vliet Waarder

Loon- en Aannemingsbedrijf Van Vliet Waarder B.V. heeft, via de Kemp Groep in De Meern, als eerste in Nederland een Kobelco SK130LC-11 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Ondanks de bescheiden typeaanduiding legt Kobelco met deze nieuwe machine de lat weer hoog in de 15 tons machineklasse.

Naast de geweldig comfortabele cabine waarin echt iedere machinist zich de koning voelt zijn de prestaties indrukwekkend. De combinatie van kracht, snelheid, laag brandstofverbruik en comfort stelt de gebruiker in staat de productiviteit te verhogen. Dus direct meer rendement en lagere kosten per draaiuur.

kemp_11322_afl_kobelco_sk130lc-11_van_vliet_waarder_19_hr-kopieren

Uitrusting

De machinist waant zich in een luxe wagen waarin hij omringt wordt met de nieuwste techniek. Het interieur is naast dat het er allemaal mooi uitziet ook heel functioneel. Een grote draaiknop geeft u de mogelijkheid om alles eenvoudig te bedienen. De 10-inch kleurenmonitor is gemakkelijk af te lezen en de complete menustructuur is logisch opgebouwd. Ook de bediening van speciale uitrustingsstukken is volledig geïntrigeerd. De ergonomisch verantwoorde en lucht geveerde stoel heeft een uitstekende dempende werking en is zelfs voor de langere machinist perfect in te stellen zodat hij of zij urenlang comfortabel kan werken.

kemp_11322_afl_kobelco_sk130lc-11_van_vliet_waarder_13_hr-kopieren

Stage V

De SK130LC-11 is uitgerust met een nieuwe Stage V-motor en is bovendien bijzonder stabiel dankzij een groter contragewicht. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 78,5 kW bij een toerental van 2.000 min-1. Met een graafkracht van 105,4 kN wordt deze Kobelco SK130LC-11 een belangrijke pion in het leveringsprogramma van de Reesink Construction Equipment.

Onderhoudsvriendelijk

Iedere machine heeft baat bij periodiek onderhoud en een dagelijkse inspectie. Kobelco heeft bij de ontwikkeling hier rekening mee gehouden dat dit eenvoudig te doen moet zijn. Vanaf straatniveau zijn alle filters te controleren en waar nodig simpel te vervangen. Ook het bijvullen van AdBlue kan schoon en zonder te morsen gebeuren. De bereikbaarheid van de motor wordt vergemakkelijkt door de lage opstap, de brede treden en de railing langs de route naar de bovenbouw van de machine.

kemp_11322_afl_kobelco_sk130lc-11_van_vliet_waarder_03_hr-kopieren

Configurator

Voor Van Vliet Waarder is dit alweer de derde Kobelco. Wij wensen Van Vliet Waarder ook met deze SK130LC-11 heel veel fijne draaiuren. Ook interesse in een Kobelco? Stel hem online helemaal samen via onze configurator. Via onze website volgt u de stappen in de deze configurator en vraagt u eenvoudig een passende en vrijblijvende offerte aan. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs voor hulp of meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details