Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Eerste Kobelco SK140SRLC-7 rupsgraver voor Van der Spek

Eerste Kobelco SK140SRLC-7 rupsgraver voor Van der Spek

Van der Spek | groen, grond & infra uit Bergschenhoek heeft, via de Kemp Groep in De Meern, als eerste in Nederland een Kobelco SK140SRLC-7 compact draaiende rupsgraafmachine aangeschaft. Niet alleen qua looks een grote stap voorwaarts maar ook de prestaties ten opzichte van de vorige generatie zijn indrukwekkend.

De nieuwe Kobelco SK140SRLC-7 vervangt een KATO HD513LC-III rupsgraafmachine uit 2007 met ruim 15.000 uur op de teller.

Naast de geweldig comfortabele cabine waarin echt iedere machinist zich de koning voelt zijn de prestaties dus ook verbeterd. De combinatie van kracht, snelheid, laag brandstofverbruik en comfort stelt de gebruiker in staat de productiviteit te verhogen. Dus direct meer rendement en lagere kosten per draaiuur.

Van der Spek

Uitrusting

De machinist waant zich in een luxe wagen waarin hij omringt wordt met de nieuwste techniek. Het interieur is naast dat het er allemaal mooi uitziet ook heel functioneel. Een grote draaiknop geeft u de mogelijkheid om alles eenvoudig te bedienen. De 10-inch kleurenmonitor is gemakkelijk af te lezen en de complete menustructuur is logisch opgebouwd. Ook de bediening van speciale uitrustingsstukken is volledig geïntrigeerd. De ergonomisch verantwoorde en lucht geveerde stoel heeft een uitstekende dempende werking en is zelfs voor de langere machinist perfect in te stellen zodat hij of zij urenlang comfortabel kan werken.

Stage V

De SK140SRLC-7 is uitgerust met een nieuwe Stage V-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW bij een toerental van 2.200 min-1. Dit is 10% meer dan de Kobelco SK140SRLC-5. De graafkracht van 105,4 kN is maar liefst 17% meer dan het vorige model.

Van der Spek

Onderhoudsvriendelijk

Iedere machine heeft baat bij periodiek onderhoud en een dagelijkse inspectie. Kobelco heeft bij de ontwikkeling hier rekening mee gehouden dat dit eenvoudig te doen moet zijn. Vanaf straatniveau zijn alle filters te controleren en waar nodig simpel te vervangen. Ook het bijvullen van AdBlue kan schoon en zonder te morsen gebeuren. De bereikbaarheid van de motor wordt vergemakkelijkt door de lage opstap, de brede treden en de railing langs de route naar de bovenbouw van de machine.

Configurator

Voor Van der Spek | groen, grond & infra is dit alweer de vierde Kobelco. Wij wensen Van der Spek ook met deze SK140SRLC-7 heel veel werkplezier. Ook interesse in een Kobelco? Stel hem online helemaal samen via onze configurator. Via onze website volgt u de stappen in de deze configurator en vraagt u eenvoudig een passende en vrijblijvende offerte aan. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs. Kijk op www.spekloonwerken.nl voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details