Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Elektrische Atlas 350MHE voor Dieker Overslag

Elektrische Atlas 350MHE voor Dieker Overslag

Dieker Overslag B.V. uit Haghorst heeft onlangs, via Hans van Driel in Tiel, een elektrische Atlas 350MHE overslagmachine in gebruik genomen. De Atlas 350MHE is afgeleverd zonder onderwagen met banden maar gemonteerd op een bestaande rupsonderwagen. De beperkte breedte van het werkgebied is de reden voor deze bijzondere oplossing. De volledig elektrische Atlas doet geen concessies ten opzichte van een conventionele machine.

Deze Atlas 350MHE overslagmachine is de eerste met een banaangiek en is volledig naar de wensen en eisen van Dieker Overslag opgebouwd en afgeleverd. Naast de aanpassing van de hydrauliek in verband met de ombouw van mobiele machine naar rups machine heeft Hans van Driel nog een aantal aanpassingen gedaan. Denk hierbij aan o.a.; extra werkverlichting, extra camera op de knikarm en een kabelhaspel aan onderwagen die tijdens het rijden van de machine de kabel op- en afrolt met de juiste snelheid. De rupsonderwagen is door Groeneveldt uit Groot-Ammers speciaal aangepast zodat deze op gewenste spoorbreedte komt te rijden.

Hans van Driel biedt een compleet programma van Atlas MH-serie overslag- en recyclingmachines welke bekend staan om hun stabiliteit, kracht en betrouwbaarheid. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en vullen van containers. Kijk op www.hansvandriel.nl voor meer informatie en het volledig leveringsprogramma of neem contact op met een verkoopadviseur.

Over Dieker Overslag B.V.

Dieker Overslag is een onderneming die zich ten doel stelt de zorg rond het lossen en laden van schepen, van de opdrachtgever over te nemen. Veelal wordt gelost bij betonmortelcentrales waar schepen worden gelost in de voorraadbunkers. Uit de bunkers wordt de centrale continu met de loskraan gevoed. Dieker Overslag voert overslagwerk uit bij losse werken, t.b.v. infrastructuur, zoals wegen en spoor, op de meest gunstige loslocaties in het hele land, en verzorgt hierbij indien gewenst voor- en natransport per as of per schip. Dieker Overslag verhuurt loskranen, shovels, schrankladers en andere machines. Dieker lost ook veevoeders en is actief bij een zand- en grindgroeve in Duitsland. In Belgie (Luik) beheert Dieker een depot waar zanden worden gelost, gemengd en verladen op auto. De Atlas 350MHE is werkzaam bij BetonCenter Swinkels in Lieshout. Kijk www.diekeroverslag.nl voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details