Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Engcon verhoogt aanwezigheid in België

Engcon verhoogt aanwezigheid in België

– nam deel aan Matexpo en benoemde een voor België verantwoordelijke Area Salesmanager

Het gebruik van Engcon producten is van meet af een Scandinavisch fenomeen, maar sinds geruime tijd kopen steeds meer markten over de hele wereld Engcon’s producten om graafwerk sneller, veiliger, efficiënter en rendabeler te maken. Dit jaar verhoogt Engcon haar aanwezigheid in België, onder andere door deelname aan Matexpo en het aannemen van een Area Salesmanager.

Engcon, wereldleidende fabrikant van draaikantelstukken, was van 11 -15 september 2019 aanwezig op de Matexpo, een internationale beurs voor machines en uitrusting voor bouwnijverheid, industrie en milieu. Dit was een belangrijke stap in de verovering van de Belgische markt.

“De Matexpo is van strategisch belang om Engcon’s producten op de Belgische markt te tonen en om op de voordelen van het gebruik ervan te wijzen. Het draaikantelstuk, als het ware de pols van de graafmachine, heeft hier nog niet zoveel bekendheid, dus het is van belang om hier eindgebruikers te ontmoeten, vragen te beantwoorden en onze producten te tonen”, zegt Nicky De Vries, Sales Director in Nederland en België.

Matexpo bij Kortrijk Xpo (in het westen van België) is een van de belangrijke machinebeurzen in Europa, met 360 exposanten en meer dan 40.000 bezoekers. Een belangrijk forum voor ontmoetingen met partners en eindgebruikers.

“Uit ervaring weten wij dat de beste manier om ons bedrijf op een nieuwe markt te introduceren, is laten zien hoe onze producten werken. We zijn uitermate tevreden over de deelname aan de Matexpo, waar we veel belangstelling voor onze Engcon-producten kregen en we hebben waardevolle nieuwe contacten opgedaan”, aldus Nicky de Vries.

Vandaag de dag is Engcon in acht Europese landen vertegenwoordigd: Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Nederland. Engcon breidt zich wereldwijd steeds verder uit, en vooral Europa kent een sterke groei. Waardevol klantcontact is een belangrijke voorwaarde voor die groei. Dat is de reden waarom Alain Gerlach is aangesteld als verkoopverantwoordelijke en aanspreekpunt voor de plaatselijke Belgische markt.

“Met een specifieke Area Salesmanager voor België hebben wij de mogelijkheid om ons aandeel op de markt uit te breiden, en kunnen wij onze klanten in België nu nog beter van dienst zijn. Wij vinden het dan ook geweldig om Alain op deze plek te hebben”, aldus Nicky De Vries.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details