Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Geen valgevaar van materiaal en personeel dankzij kwalitatief hoogstaande kantelhekken
Een kantelhek zorgt voor een veilige doorstroom van pallets naar tussenverdiepingen. Elke toepassing van Dipaq is beschikbaar in standaard- en maatwerkuitvoering.

Geen valgevaar van materiaal en personeel dankzij kwalitatief hoogstaande kantelhekken

Uitstekende beveiliging voor tussenvloeren

Iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve en betaalbare oplossing om de eigen medewerkers te beschermen tijdens het verplaatsen van pallets op een verdiepingsvloer, vindt het antwoord in Papendrecht. Patrick Diepstraten, aldaar vertegenwoordiger van Dipaq, leverancier van bouwmaterialen, geeft het antwoord: “Een kantelhek of doorlaatinrichting is de ideale oplossing. Met het plaatsen van dergelijke constructies voorkomt men immers valgevaar van materialen en personeel. Veiligheid boven alles!”

“Kantelhekken of doorlaatinrichtingen zorgen voor een veilige door­stroom van pallets naar tussen­verdiepingen”, zegt Patrick. “In tegen­stelling tot bijvoorbeeld kettingen of losse hekken kunnen deze constructies niet per ongeluk opengelaten worden. Ze zijn dus de meest veilige manier om op- en afzetplekken te beveiligen. Een flexibel kantelpunt fungeert bovendien als preventieve afscheiding tussen de begane grond en tussenvloer.”

Geen valgevaar meer

Nog een voordeel van een kantelhek is dat losse materialen niet meer naar beneden kunnen vallen. “In welke stand het kantel­hek ook staat, valgevaar wordt uitgesloten”, geeft Patrick aan. “Vanuit Dipaq bieden we diverse types aan. Daarbij kun je denken aan klassieke kantel­hekken, slagboomhekken, schuif-/inklap­hekken en zogenaamde guillotine­hekken. Ze zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, standaard gecoat in RAL 1021. Elke toe­passing bestaat in standaard- en maatwerk­uitvoering. Uiteraard voldoen al onze producten aan de wettelijke normen op het vlak van werken op hoogte, terwijl ze ook TÜV-gecertificeerd zijn én een CE-markering hebben. Dankzij hun ergo­nomische vorm­geving en lichte bediening zijn ze erg gebruiksvriendelijk en snel te monteren.”

Elke toepassing van Dipaq is beschikbaar in een standaard- en maatwerkuitvoering.

Tien jaar expertise

Dit jaar blaast het Papendrechtse bedrijf tien kaarsjes uit, en daar is Patrick best trots op. “Vanuit ons kantoor staan we al een decennium lang Belgische en Nederlandse klanten bij in het ontwerpen, produceren en monteren van kantelhekken, doorlaatinrichtingen en aanrijbeveiliging. “Niet alleen werken we met kwalitatief hoogstaande producten, boven­dien schakelen we altijd professionele VCA-gediplomeerde montage­teams in. Het is onze missie om veilige industriële en logistieke werk­plekken te creëren en in te richten, conform de huidige eisen. Want ik zeg het nogmaals: veiligheid boven alles!”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details