Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Geha Laverman weet wat er speelt
De werkplaatsen van Geha Laverman in Zaandam, die recent met nog eens 1.700 m2 uitgebreid werden

Geha Laverman weet wat er speelt

Vanuit de beide Nederlandse vestigingen – zowel op kantoor en onderweg – onderhouden meer dan dertig specialisten met ruime ervaring en kennis van de zeer uiteenlopende machineparken en recyclingconfiguraties intensief contact met klanten. 

Aan de basis is Geha Laverman voorraadhouder en bouwer van de meest uiteenlopende slijtdelen. Elk verlangd onderdeel kan vaak direct uit voorraad geleverd worden en maatwerk komt uit eigen werkplaatsen. Vanuit haar vestiging in Alphen aan de Rijn worden er onder andere gietdelen van het prestigieuze Magotteaux en een gamma aan zeefdekken uit kunststof/polyurethaan en verenstaal draad gedistribueerd. De werkplaatsen van Geha Laverman in Zaandam beschikken over uitgebreide faciliteiten om op specificatie slijtdelen van Hardox-plaatmateriaal (hardheid 400 tot 600 Brinell) te vervaardigen, waarbij ook one-of-a-kind projecten geen enkel probleem vormen.

Stilstand is rampzalig

Omdat stilstand te allen tijde moet worden voorkomen kiezen steeds meer relaties ervoor om on-site de belangrijkste slijtdelen voorradig te hebben, waarbij Geha Laverman een belangrijk rol overneemt in het beheer en de logistiek daarvan en indien gewenst een eventuele back-up voorraad in eigen magazijn houdt. Bijkomend voordeel is de monitoring van de efficiency: het functioneren van het machinepark. Onderhoud, reparaties en revisies kunnen worden gepland.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details