Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Groener graven met nieuw online verhuurplatform Graaver

Groener graven met nieuw online verhuurplatform Graaver

Iedereen die weleens grond verzet weet: een goede graafmachine is het halve werk. Vanaf dinsdag 7 juli is Graaver.com dé plek waar je online terecht kunt voor de beste verhuurders van kwalitatief goede graafmachines. Dit nieuwe online verhuurplatform is opgezet in co-creatie met 11 verhuurders verspreid over Nederland en België. De website maakt het duurzaam delen en gebruik van graafmachines mogelijk en stimuleert lokaal ondernemerschap. Zo dragen huurders én verhuurders van grondverzetmachines hun steentje bij aan een duurzame deeleconomie.

Graaver is een initiatief van Verhoeven Grondverzetmachines BV. Een familiebedrijf met ruim 60 jaar ervaring op het gebied van grondverzetmachines en aanverwante activiteiten. In deze periode heeft het bedrijf uit Maarheeze een uitgebreid netwerk van Takeuchi-partners opgebouwd. Met enkele van hen wordt nu de samenwerking geïntensiveerd door te starten met het verhuurplatform Graaver. Met dit nieuwe concept spelen Verhoeven en haar partners in op een duidelijke maatschappelijke trend: de verschuiving van bezit naar gebruik. Ook wel de deeleconomie genoemd. Graaver stimuleert in dat opzicht een verantwoorde consumptie en productie van graafmachines.

Lokaal ondernemerschap

Op dit moment zijn 11 verhuurders verspreid over Nederland en België aangesloten bij Graaver.com. De verwachting is dat er aan het eind van het jaar zo’n 20 zorgvuldig geselecteerde deelnemers zijn aan het platform. Door dit uitgebreide netwerk is het altijd mogelijk om dicht bij huis een graafmachine te huren waardoor onnodige en vervuilende transporten tot het verleden behoren.

Eén van de doelen van Graaver is het stimuleren van lokaal ondernemerschap. Door de komst van het verhuurplatform wordt de vindbaarheid van gedegen verhuurders in de regio voor jou als huurder verbeterd. Het verhuren van een graafmachine is een ambacht. Op Graaver.com vind je verhuurders die iedere dag vol passie en trots de beste machines verhuren en hun klanten voorzien van een advies op maat. En mocht er toch een keer iets mis gaan met een machine dan bieden ze de perfecte service. Want stilstaan is geen optie!

Graaver lanceert op dinsdag 7 juli eerst een Nederlandstalige website. Inmiddels zijn ook enkele Waalse partners aangesloten bij het verhuurplatform. Op korte termijn wordt er dus ook een Franstalige website gelanceerd. Daarna wil Graaver de Duitse markt op.

Eigen afspraken

Graaver gelooft in transparantie. De website brengt je als huurder rechtstreeks in contact met de verhuurder. De prijzen op de website zijn de daadwerkelijke prijzen van de verhuurder. Er is dus geen verborgen verdienmodel en je maakt altijd je eigen afspraken met de verhuurder. Wel zo makkelijk!

Beste machines

Op Graaver.com worden alleen Takeuchi grondverzetmachines verhuurd. Een absoluut A-merk dat bekend staat om haar kracht, comfort en intuïtieve bediening. Deze machines voldoen aan de

strengste milieueisen en zijn makkelijk te bedienen. Hierdoor weet je binnen no-time hoe de machine werkt waardoor je klus snel is geklaard. Het onderhoud van de machines die gehuurd worden via Graaver gebeurt door de verhuurders zelf. Dit alles voorkomt dat de machines onnodig brandstof verbruiken en dat ze een minimum aan schadelijke stoffen uitstoten.

Duurzaam gebruik

Huurders en verhuurders met elkaar in contact brengen is één ding. Daarnaast deelt Graaver ook kennis over het duurzaam gebruik van graafmachines. De website geeft machinisten doormiddel van blogs en video’s op een leuke manier tips over hoe ze een lager brandstofverbruik kunnen realiseren en hoe slijtage aan motor en rijwerk voorkomen wordt.

Klus-Graaver-Klaar

Op Graaver worden minigravers, midigravers en mobiele graafmachines verhuurd tot en met 15 ton. Je kunt er ook terecht voor mobiele en hybride graafmachines. Zelfs machines met overdruk zijn te huur op dit nieuwe online verhuurplatform.

De machines zijn op de website makkelijk in 3 stappen te huren. Binnen een paar klikken kom je in contact met de verhuurder, met wie je eigen afspraken maakt over onder andere prijzen, huurperiode en welke uitrustingsstukken eventueel nodig zijn. Kortom: Klus-Graaver- Klaar!

Meer weten? Kijk op www.graaver.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details