Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Heien met een hoger rendement dankzij de CPE-heihamer

Heien met een hoger rendement dankzij de CPE-heihamer

“De CPE-heihamer maakt ons flexibeler en zorgt ervoor dat we tijd besparen tijdens de hei-werkzaamheden. We heien hierdoor met een hoger rendement.” Aan het woord is Aldus Richard van den Berg, eigenaar van Aannemingsbedrijf van den Berg uit Westknollendam. INPIEQ, specialist in funderingsmachines en bijbehorend materiaal, ontwikkelde een compacte versnelde hamer speciaal voor het heien op bouwplaatsen waar ruimte en hoogte beperkt zijn.

Speciaal voor Aannemingsbedrijf van den Berg heeft INPIEQ ervoor gezorgd dat de heihamer in de hijskraan met luiers ‘gehangen’ kon worden. INPIEQ-directeur Frank van Deursen licht deze toepassing toe: “Onze CPE-heihamer hebben we op maat gemaakt zodat hij prima tussen de leiers past. De hydrauliekslangen lopen via de giek. De hamer toegepast in deze combinatie biedt het voordeel dat men makkelijk in diepe en smalle sleuven toch hei werkzaamheden kan uitvoeren.”

De hamer toegepast in deze combinatie biedt het voordeel dat men makkelijk in diepe en smalle sleuven toch hei werkzaamheden kan uitvoeren.

Als enige in Nederland

Aannemingsbedrijf van den Berg is vooralsnog de enige in Nederland die de CPE-heihamer van INPIEQ op deze manier gebruikt. Richard: “Wij zijn erg blij met deze toepassing. Doordat we de hei-hamer niet in een makelaar hebben hangen, maar ‘tussen de leiers’ in de kraan kunnen we hem gemakkelijk en snel verplaatsen vanuit de kraan. Hierdoor hoeven we niet heen en weer te rijden, hetgeen ons een hoop tijd bespaart.”

Aannemingsbedrijf van den Berg is vooralsnog de enige in Nederland die de CPE-heihamer van INPIEQ op deze manier gebruikt.

Maatwerk

Richard: “INPIEQ is een fijne partner die echt mee- en vooruitdenkt. Het is een prachtig stukje maatwerk dat ze ons geleverd hebben.” Iets dat Frank kan beamen: “We kijken bij ieder vraagstuk altijd naar de wensen en behoeften van de klant, hier komt dan bijna altijd een stukje maatwerk bij kijken.”

CPE-heihamer

Frank: “Onze CPE-heihamer is gemakkelijk toe te passen op verschillende machines. Naast hei- en boormachines is de montage aan een graafmachine een goede mogelijkheid. De hamer is geschikt voor betonnen en houten palen alsmede stalen buizen en profielen. Daarnaast is hij eenvoudig in bediening en onderhouden.“   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details