Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Hitachi Construction Nederland is nu ook dealer voor Bell knikdumpers!
Ondertekening dealerovereenkomst door Gijs van Heertum (links), directeur HCM NL, en Andreas Heinrich (rechts), managing director Bell Equipment Germany. Op de achtergrond Henk Diderik (links), service manager bij HCM NL, en Andreas Reinert, sales manager van Bell Equipment Germany.

Hitachi Construction Nederland is nu ook dealer voor Bell knikdumpers!

Met deze stap bieden wij onze klanten een nog completer gamma aan machines.

Gijs van Heertum (directeur van HCM NL) : ‘Met het dealerschap van het Zuid-Afrikaanse merk Bell kan HCM NL nog meer in klantoplossingen denken. Met deze mooie toevoeging wordt een passende totaaloplossing aangeboden aan onze (potentiële) klanten, met zowel de verkoop, verhuur als ook de service oplossingen voor dit type machines.’

HCM NL vertegenwoordigt naast natuurlijk de Hitachi graafmachines en wielladers ook (Sumitomo) SCX-hijskranen. Door Bell knipdumpers aan het gamma toe te voegen komen er nog completere oplossingen voor (potentiële) klanten van HCM NL.

Klanten kunnen vanaf 1 oktober 2020 voor alle modellen van Bell, met laadvermogens van 18 tot 55 ton, terecht bij het hoofkantoor van HCM NL in Oosterhout en de servicevestiging in Hoogeveen.

Belangrijke rol weggelegd voor aftersales

Aftersales is erg belangrijk voor ons. Door de relatie met klanten en leveranciers te versterken willen wij een nog grotere rol vervullen bij de ondersteuning van onze klanten. De toevoeging van Bell aan het gamma levert ons hier dan ook extra mogelijkheden.

Hitachi en Bell kunnen elkaar aanvullen

Bij de ondertekening van het dealercontract wees Andreas Heinrich, algemeen directeur van Bell Deutschland, ook op de samenwerking met verkooporganisaties van Hitachi in andere Europese landen. ‘Hitachi vult het assortiment aan met een volledige range wielladers en hydraulische graafmachines voor zwaar grondwerk. Als dealer en servicepartner heeft Hitachi meer dan 50 jaar ervaring. Dit is een reden waarom is gekozen voor deze samenwerking. ’Hitachi Nederland krijgt vanuit Bell ondersteuning bij het kwalificeren van hun productspecialisten in zowel verkoop als klantenservice. ‘Ook geven wij intensieve trainingen aan de servicetechnici’, aldus Heinrich.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details