Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Hoofdrolspelers uit Volvo Trucks-viral The Tower nu bij dealers

Hoofdrolspelers uit Volvo Trucks-viral The Tower nu bij dealers

“Wij zijn trots dat we in samenwerking met onze tien Volvo Trucks-dealers verspreid over Nederland een uitgebreide demovloot kunnen neerzetten. Transporteurs kunnen alle voordelen van onze nieuwe trucks nu echt goed zelf ervaren”, verklaart Roeland Ruygt, verkoopdirecteur Volvo Trucks Nederland.

Iedere Volvo Trucks-dealer in Nederland beschikt nu over een Volvo FH– en Volvo FM-demo. De trucks kunnen via de dealer geboekt worden voor een proefrit.

Serieproductie van start

De introductie van de nieuwe Volvo Trucks-range verliep anders dan gepland. De trucks werden in het voorjaar van 2020 met een viralfilm The Tower geïntroduceerd. Voor deze spectaculaire film werden alle nieuwe modellen – Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM en Volvo FMX – op elkaar gestapeld om de kracht van de trucks te tonen. Door de Corona-pandemie was Volvo genoodzaakt de productiestart uit te stellen. Onlangs startte de serieproductie van de nieuwe Volvo Trucks-range.

“Eind van de zomer konden we een beperkt aantal beslissingnemers van transportbedrijven al een eerste indruk geven van onze nieuwe truckrange. Gelukkig was dat ondanks alle maatregelen op dat moment mogelijk. Maar het aantal gasten was beperkt: nog lang niet iedereen heeft onze nieuwe trots kunnen ervaren. Nu zijn de nieuwe modellen echter te zien bij de dealer: dichtbij de klant én Corona-proof”, vervolgt Roeland Ruygt.

Verkoopsucces

Al voor de productiestart was de belangstelling voor de nieuwe modellen groot. “In Nederland is de interesse in onze nieuwe modellen enorm. Hoewel het eerder nog niet mogelijk was om het nieuwe model echt goed aan de tand te voelen, plaatsten toch al veel transporteurs een bestelling”, verklaart Roeland Ruygt.

“Op basis van al die bestellingen, kunnen we stellen dat het nieuwe model al een verkoopsucces was vanaf het begin. We hopen nu ook degenen die nog twijfelen met een proefrit over de streep te trekken”, besluit Roeland Ruygt.

Chauffeur centraal bij ontwikkeling nieuwe range

De nieuwe range van Volvo Trucks werd in 2020 geïntroduceerd. De nieuwe modellen – de Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM en Volvo FMX – zijn ontwikkeld om chauffeurs in staat te stellen hun taken nog effectiever, veiliger en duurzamer uit te voeren. Chauffeurs stonden bij de ontwikkeling centraal. Alle trucks hebben een nieuwe, flexibele gebruikersinterface met een digitaal instrumentendisplay dat de chauffeur in elke situatie relevante informatie geeft. Bovendien hebben de Volvo FM en FMX nieuwe cabines voor meer ruimte en een beter direct zicht.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details