Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Hybride Kobelco SK210HLC-10 2PB voor Baars

Hybride Kobelco SK210HLC-10 2PB voor Baars

Uniek aan de hybride Kobelco is dat de energie voor de aandrijving niet enkel wordt opgewekt door de zwenkmotor. De 25kW generatormotor laadt het accupakket continue. Door het vliegwieleffect kost dit zeer weinig energie en wordt de batterij zelfs bij stationair draaien opgeladen. De zwenkmotor van de hybride is volledig elektrisch én bij iedere graafcyclus ondersteunt de elektromotor de conventionele brandstof motor. Hierdoor kan met een lager toerental hetzelfde werk worden verzet.

De Kemp Groep heeft de hybride Kobelco met stelgiek voor Baars voorzien van diverse opties. Denk hierbij aan onder andere; een hydraulische snelwissel, centrale smering, opklapbare treeplanken, gereedschapskist op de onderwagen, overdruk voorbereiding, stutpaalbediening op de onderwagen en extra contragewicht.

Op iedere Kobelco geldt 36 maanden of 3.000 uur garantie. Op het hybride gedeelte zelfs 5 jaar of 10.000 uur garantie! Stel via onze configurator in een aantal stappen uw nieuwe Kobelco samen. Van werkverlichting, hydraulische (draai)kantelstukken en bakken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details