Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Infra Relatiedagen 2021

Infra Relatiedagen 2021

Dat kan zeker! Na maanden zonder beurzen mochten we eind september vakbeurs Trendz organiseren. Geheel volgens richtlijnen konden exposanten en bezoekers elkaar weer ontmoeten op de beursvloer.

In de video kunt u zien hoe we in deze COVID-19 periode een beurs organiseren en wat de reacties daarop zijn. 

Als beursorganisatie stellen we alles in het werk om een veilige plek te creëren om elkaar te ontmoeten en zaken te doen tijdens Infra Relatiedagen. Op de speciale COVID-19 pagina’s op onze website vindt u alle informatie en maatregelen die we treffen voor exposanten, bezoekers en leveranciers. Daarnaast kunnen we met trots melden dat de gezondheids- en veiligheidsprotocollen van Evenementenhal Gorinchem met succes zijn geauditeerd door SGS, de wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Hun positieve controle bevestigt dat wij een veilige plek kunnen bieden om elkaar te ontmoeten.

Wat is het succes van Infra Relatiedagen?

Al 22 jaar biedt Infra Relatiedagen de mogelijkheid om professionals uit de grond-, weg- en waterbouw te ontmoeten. Maar dit jaar verlangen we nóg meer naar een live-evenement! Het is één van de schaarse momenten voor een GWW-er in de publieke sector om ongedwongen een biertje te drinken of hapje te eten met relaties. Vooral de ongedwongen sfeer, die mede mogelijk wordt gemaakt door de full-service formule van Evenementenhal Hardenberg is één van de grote succesfactoren. Daarnaast ontmoeten exposanten zowel de eindbeslissers als ook de eindgebruikers van bijvoorbeeld nieuw materieel en machines op Infra Relatiedagen. Een mooi moment om face-to-face feedback te verzamelen over het nieuwste materieel. Zo biedt het platform alle faciliteiten om een boost te geven aan het netwerk van de brancheprofessional.

Wij kijken er ontzettend naar uit onze bezoekers en exposanten te ontvangen op Infra Relatiedagen in februari. De 22e editie van Infra Relatiedagen vindt plaats op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 februari 2021 in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie: https://www.infrarelatiedagen.nl/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details