Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Infra Relatiedagen blijft groeien

Infra Relatiedagen blijft groeien

Toen wij elkaar begin dit jaar ontmoetten op Infra Relatiedagen in Evenementenhal Hardenberg, hadden wij niet kunnen voorspellen hoe de wereld er inmiddels uitziet. Hopelijk gaat het goed met u!  We kijken weer met veel vertrouwen vooruit, onder meer gesteund door de verdere versoepelingen vanuit de overheid. 

Commitment vanuit bezoekers en exposanten enorm

Het vertrouwen zien we ook terug onder zowel bezoekers als exposanten van Infra Relatiedagen. Uit ons meest recente bezoekersonderzoek (juni 2020) blijkt dat 95,8% van de bezoekers positief is en voornemens is een veilige, succesvolle editie te bezoeken. Ook vanuit exposanten merken wij een enorm commitment, ze willen in 2021 niet op Infra Relatiedagen ontbreken. Zo geeft Heijmans aan:  “Infra Relatiedagen is een fijne manier om onze opdrachtgevers van gemeenten, provincies en waterschappen te ontvangen op een prettige en informele wijze en om met hen te sparren over de ontwikkelingen in de markt.”

Plattegrond 2021

Hierboven ziet u de plattegrond van Infra Relatiedagen 2021. Met veel trots kunnen we u melden dat de plattegrond alweer voor ruim 70% uitverkocht is. Met namen als Hans van Driel, KWS Infra, Heijmans Infra, Provincie Overijssel, Wavin Nederland, Tobroco, Quattro Expertise, BAM Infra, Aannemingsmaatschappij van Gelder, Kijlstra en Strukton Civiel brengt dit het totaal op maar liefst 245 exposanten. Voor de volledige deelnemerslijst tot nu toe verwijzen we u graag naar www.infrarelatiedagen.nl.

Wat is het succes van Infra Relatiedagen?

Al 22 jaar biedt Infra Relatiedagen de mogelijkheid om ruim 16.000 professionals uit de grond-, weg- en waterbouw te ontmoeten. Wij merken dat vooral de ongedwongen sfeer, die mede mogelijk wordt gemaakt door onze full-service formule, één van de grote succesfactoren is. Het is één van de schaarse momenten voor een GWW-er in de publieke sector om ongedwongen een biertje te drinken of hapje te eten met relaties. Zowel bezoekers als exposanten komen echt voor deze ontspannen sfeer. Wij lezen dit veelvuldig terug in onze bezoekers- en exposantenenquêtes. Exposeren in een laagdrempelige, gastvrije omgeving, netwerken onder genot van hapje en drankje, dat kan alleen op Infra Relatiedagen. 

Daarnaast ontmoeten exposanten zowel de eindbeslissers als ook de eindgebruikers van bijvoorbeeld nieuw materieel en machines op Infra Relatiedagen. Echt een mooi moment voor exposanten om face-to-face feedback te verzamelen over het nieuwste materieel. Zo biedt het platform alle faciliteiten om een boost te geven aan het netwerk van de brancheprofessional.

#werkenindeinfra

Heeft u de campagne #werkenindeinfra al voorbij zien komen? Een campagne die wij hebben gelanceerd voor en door de infrasector, met als doel het positief uitlichten van de sector als werkgever. De campagne is een aantal maanden geleden gestart met een korte sfeervideo die in samenwerking met onze exposanten is gemaakt om de infrasector als werkgever in de schijnwerpers te zetten. Inmiddels heeft u hopelijk al meer mooie video’s en foto’s voorbij zien komen. Wij zijn overspoeld met fantastische inzendingen. Deze vele reacties geven wel aan hoe uniek de sector is; de betrokkenheid, de wil om alles samen te doen en de sector die elkaar iets gunt. Des te meer verdient de sector deze warme groet!

Het is nog steeds mogelijk uw inzending te doen. We dagen iedereen uit om samen met ons deze actie nog verder uit te breiden! Lever op deze manier ook een bijdrage en laat zien hoe leuk werken in de infra is, want dat mag gezien worden, misschien nu nog wel meer dan ooit. Helpt u ons mee?

Meer weten of heeft u vragen?
Neem dan gerust contact op met Ruth Zweers, Adviseur Infra Relatiedagen 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details