Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Infra Relatiedagen blijft groeien

Infra Relatiedagen blijft groeien

Commitment vanuit bezoekers en exposanten enorm

Het vertrouwen is terug te zien onder zowel bezoekers als exposanten van Infra Relatiedagen. Uit het meest recente bezoekersonderzoek (juni 2020) blijkt dat 95,8% van de bezoekers positief is en voornemens is een veilige, succesvolle editie te bezoeken. Ook vanuit exposanten is een enorm commitment, ze willen in 2021 niet op Infra Relatiedagen ontbreken.

Zo geeft Heijmans aan: Infra Relatiedagen is een fijne manier om onze opdrachtgevers van gemeenten, provincies en waterschappen te ontvangen op een prettige en informele wijze en om met hun te sparren over de ontwikkelingen in de markt.” Inmiddels is de plattegrond alweer voor 73% uitverkocht. Voor de volledige deelnemerslijst tot nu toe kunt u een kijkje nemen op de website: https://www.infrarelatiedagen.nl/exhibitor/

075-05022020-juliantienfotografie-jf105210-kopieren

Wat is het succes van Infra Relatiedagen?

Al 22 jaar biedt Infra Relatiedagen de mogelijkheid om ruim 16.000 professionals uit de grond-, weg- en waterbouw te ontmoeten. De organisatie geeft aan dat vooral de ongedwongen sfeer, die mede mogelijk wordt gemaakt door de full-service formule van Evenementenhal Hardenberg één van de grote succesfactoren is. Het is één van de schaarse momenten voor een GWW-er in de publieke sector om ongedwongen een biertje te drinken of hapje te eten met relaties. Zowel bezoekers als exposanten komen echt voor deze ontspannen sfeer. Dit komt veelvuldig terug in de bezoekers- en exposantenenquêtes. Exposeren in een laagdrempelige, gastvrije omgeving, netwerken onder het genot van hapje en drankje, dat kan alleen op Infra Relatiedagen.

079-05022020-juliantienfotografie-jf105226-kopieren

Daarnaast ontmoeten exposanten zowel de eindbeslissers als ook de eindgebruikers van bijvoorbeeld nieuw materieel en machines op Infra Relatiedagen. Echt een mooi moment voor exposanten om face-to-face feedback te verzamelen over het nieuwste materieel. Zo biedt het platform alle faciliteiten om een boost te geven aan het netwerk van de brancheprofessional.

De 22e editie van Infra Relatiedagen vindt plaats op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 februari 2021 in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie: https://www.infrarelatiedagen.nl/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details