Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Inspelen op veeleisender markt

Inspelen op veeleisender markt

Ze groeien lekker door en hun brede sloopprogramma omvat steeds geavanceerder producten voor een steeds veeleisender marktsegment. Tijdens de onlangs in München gehouden materieelvakbeurs Bauma spraken we met Anita van de Hoven van Dehaco over de meest actuele producten.

Lopend over de stand laat Anita als eerste de Hyrax trilblokken zien, die Dehaco nog altijd in eigen beheer in Nederland produceert. De actuele serie heeft een laag gewicht gecombineerd met een zeer hoge slagkracht. Vooral de middelgrote modellen met dubbel excentriek (Hyrax 250 – 400) zijn populair, doordat er zowel palen en damwanden mee zijn in te trillen, als ook grond mee is te verdichten. De draairichting van de hydromotoren is eenvoudig in te stellen via het Intelligent Dual Power (IDP) System. Er is keuze uit een basisversie met mechanische of met hydraulische rotatie. Uiteraard is er ook een bijpassende damwandklem.

Betonscharen en magneten
Bij een ander veel gevraagd Dehaco-product, de betonscharen van de CR-serie, ervaart Dehaco een enorme vraag uit de markt, mede ingegeven door de groei in betonwerken. De betonscharen worden dan ook steeds krachtiger en maken kortere cyclustijden mogelijk.

Dehaco

Dat watervernevelaars niet per definitie groot en zwaar behoeven te zijn, laat de 110/230V serie zien.

Anita wijst ons op een ander interessant product: de grote elektromagneet met tanden. Bij Dehaco verschuift de focus duidelijk richting recycling, nu sloopbedrijven een groeiende behoefte hebben aan tools om een goed herbruikbaar eindproduct af te leveren. Opmerkelijk bij de grote magneet zijn de tanden aan twee kanten. Die gaan we volgens Anita steeds vaker zien, want machinisten vinden het handig om er de metaalwaren mee los te kunnen trekken. Dat vergemakkelijk het selecteren.

Verrijdbare watervernevelaar
Hij stond aan de zijkant van de Bauma-stand, goed zichtbaar dus, al zullen veel bezoekers er gedachteloos aan zijn voorbijgelopen. Toch is het best een belangrijk product van Dehaco. De Tera 60 GTM-watervernevelaar heeft zijn eigen 2.200 liter watertank en een in het frame verzonken Dehaco ECO Power generator 15ME. Bovendien is hij verrijdbaar door het landbouwonderstel, zoals we op Bauma zagen. De watervernevelaar is goed inzetbaar op lastige locaties zonder water- en stroomaansluiting.

Dehaco

Speciaal voor de recyclingsector heeft deze grote elektromagneet tanden gekregen om er metaalwaren mee los te kunnen trekken.


Nieuwe generatie stofbestrijders
Nu overheden steeds strengere eisen stellen aan de stofbeheersing bij sloop- en renovatieprojecten, speelt Dehaco daarop in met de nieuwe generatie Tera watervernevelaars. Omdat de traditionele nozzles, de sproeikoppen, te snel dichtslibben door kalkdeeltjes in het water, werd het tijd voor innovatie. De Tera-serie watervernevelaars maakt daarom gebruik van een gepatenteerde Demto-Rotor nevelkop. Die is zodanig ontworpen, dat kalkdeeltjes er geen grip op krijgen en dat scheelt veel onderhoud en tijdverlies. De grootte van de druppels is traploos instelbaar.

Dehaco

De verrijdbare Tera 60 GTM-watervernevelaar heeft zijn eigen 2.200 liter watertank en een in het frame verzonken generator.


Klein maar erg handig
Dat watervernevelaars niet per definitie groot en zwaar behoeven te zijn, laat tot slot de 110/230V serie zien. Neem de Femto met zijn 10 meter bereik. Het is een watervernevelaar voor inpandig gebruik, bij het wegslopen van een tussenmuur bijvoorbeeld. De Tera 15 en 25 komen meer van pas bij losplaatsen, overslag en opslag in de open lucht. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen, gebruiken vrij weinig stroom, maar zorgen toch voor een flinke verneveling, tot 25 meter aan toe. En heel prettig is dat ze gewoon draaien op 110 of 230 volt. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details