Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Jubileumeditie APEX al uitverkocht

Jubileumeditie APEX al uitverkocht

Internationale hoogwerkersbeurs in MECC Maastricht

Een half jaar voor aanvang van de tiende editie van APEX is de internationale vakbeurs op het gebied van mobiele werkplatforms reeds volledig uitverkocht. Er is voor de 2020 editie ruim 10% meer standruimte verkocht dan de show van 2017.

APEX viert zijn 10e editie in 2020 met een terugkeer naar Maastricht, de stad waar in 1996 de tentoonstelling voor de eerste keer werd gehouden.

De terugkeer naar het MECC in Maastricht – na twee edities in de RAI in Amsterdam – heeft met name geresulteerd in een aanzienlijke vergroting van het buitengebied. Hier presenteren zich in juni meer exposanten op grotere stands dan voorheen.

Van 9 tot en met 11 juni zullen meer dan 103 exposanten zowel binnen als buiten het MECC allerlei soorten hoogwerkers, verreikers, werkliften, schaarliften, verticale werkplatforms en ander hoogwaardig steigermateriaal presenteren.

Naast de aanwezigheid van nagenoeg alle topfabrikanten uit Europa en de VS is ook de groeiende invloed van Chinese leveranciers overduidelijk, met meer dan 15 exposanten.

Opvallend dit jaar is ook het aantal exposanten gespecialiseerd op het gebied van batterijtechnologie als gevolg van de toegenomen interesse in niet-diesel krachtbronnen op het gebied van mobiele hoogwerkers.

Bekijk de volledige lijst met exposanten op https://apexshow.com/exhibitorlist-apex-2020/

APEX 2020 wordt georganiseerd door BV I.P.I. uit Goor en de KHL Group uit Engeland. De B2B beurs wordt gesponsord door het bekende vakblad Access International Magazine en ondersteund door de International Powered Access Federation (IPAF).

Tony Kenter, Managing Director van BV I.P.I.: “We zijn verheugd dat APEX ruim van tevoren is uitverkocht, vooral omdat we dit jaar meer expositieruimte beschikbaar hadden. Bewezen is dat de beurs een gewaardeerde ontmoetingsplaats is voor de wereldwijde hoogwerkersindustrie en we zijn verheugd dat naast platformfabrikanten ook leveranciers van componenten en software specialisten tot de exposanten behoren.”

Gelijktijdig met APEX zal wederom ook het jaarlijkse congres van de European Rental Association alsmede de International Rental Exhibition (IRE) in het MECC worden gehouden. Dit betekent dat managers van alle grote verhuurbedrijven uit Europa in Maastricht aanwezig zullen zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details