Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Kaai85 Rental start verhuur slooptools

Kaai85 Rental start verhuur slooptools

Scheepswerf Kaai85 in Hansweert wisselde onlangs van eigenaren. Lau en Pau Sinke uit Kruiningen verhuren er nu 130 meter los/reparatie kade en 1,2 hectare water aan grote schepen en cruisers, voor kortere en langere tijd. Daarnaast zijn ze gestart met Kaai85 Rental; een verhuurbedrijf dat zich specialiseert in het verhuren van slooptools met een machinegewicht vanaf 12 ton en de complete serie grondzeven van 2 tot 30 ton zonder bediening. Alle aanbouwdelen en Hitachi graafmachines zijn  geleverd door Pladdet BV in Biervliet. Kijk voor meer informatie ook op www.kaai85rental.nl

Kaai85 Rental is uniek in Zeeland. Lau Sinke licht toe: “Ik ontdekte dat er in het Zeeuwse nergens slooptools boven de 12 ton machinegewicht worden verhuurd. Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten een passende tool vinden, mét vrijblijvend advies waarbij we van onze kant 30 jaar sloopervaring meenemen.”

Groot assortiment slooptools

Klanten kunnen bij Kaai85 Rental terecht voor een groot assortiment slooptools vanaf 12 ton die zijn gemaakt voor de zeer zware inzet in de sloop- en recycling. Bijvoorbeeld vergruizers, roteergrijpers, opbreektanden, staalscharen, betonscharen, hydraulische magneten en sloophamers. Daarnaast verhuurt Kaai85 Rental graafbakken, bijvoorbeeld voor het uitbreken van zware funderingen of het laden van een betonbreker. Alle slooptools kunnen voor korte en lange termijn worden gehuurd. Overname na lange termijn huur is ook bespreekbaar.

Complete range grondzeven

Kaai85 Rental verhuurt de complete serie grondzeven van 2 tot 30 ton zonder bediening. De zeven zijn geschikt voor diverse grondsoorten en verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen:

  • Een rups 3-fractie schudzeef met diverse zeefmaten
  • Trommelzeven voor kleine locaties, deze zijn achter de auto te vervoeren tot 3,5 ton terrein gewicht en toch met een zeefcapaciteit van 25 – 30 m3 per uur
  • Een grote trommelzeef op rupsen met diverse trommels

Grondverzetmachines

Uiteraard kunnen klanten bij Kaai85 Rental ook terecht voor de huur van grondverzetmachines, zoals de Hitachi rupsgraafmachine ZX250-6 en de mobiele Hitachi ZX140W-6 en verder is er ook een cat 13 tons rupsgraafmachine en een wiellader cat 950 k beschikbaar. De machines kunnen naar wens worden bezorgd en opgehaald.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details