Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Kobelco SK85MSR-7 voor Netjes

Kobelco SK85MSR-7 voor Netjes

Aannemersbedrijf Netjes Kampen heeft, via Hans van Driel B.V. in Ommen, een Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Binnenkort volgt nog een zelfde Kobelco SK85MSR-7. Deze Kobelco’s gaan voornamelijk ingezet worden bij het onderhoud aan bermen, watergangen en sloten.

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met meer vermogen en een hogere snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienorm en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van led-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

kemp_11215_afl_kobelco_sk85msr_netjes_kampen_01_hr-kopieren

Hans van Driel B.V. in Ommen heeft de Kobelco SK85MSR-7 voorzien van een hydraulische snelwissel, extra functie, treeplank, extra werkverlichting en gereedschapskist.

Over Aannemersbedrijf Netjes Kampen
Vanuit de thuisbasis Kampen is Netjes in de wijdste regio al ruim 40 jaar een betrouwbare, duidelijke en oerdegelijke partner bij groen-, grond- en waterwerken. Netjes is er voor kleine en grote opdrachtgevers, voor eigen tuin tot openbare ruimte en van droge tot natte infrastructuur. Incidenteel of volgens langer lopend contract, maar steeds weer resultaatgericht en steevast op tijd. Kijk op www.netjeskampen.nl voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details