Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Kom morgen langs op de Demo Borrel!

Kom morgen langs op de Demo Borrel!

En leer hoe je met de nieuwe UNI-Connect meet app op élk apparaat kan inmeten, van Android tot Apple!

Ben je in het bezit van een smartphone? Of heb je wellicht een iPad of ander soort tablet? Dan ben je bij deze in het bezit van een veldboek waar mee je digitaal in kan meten!

Deze week releasen wij de nieuwste UNI-Connect software voor de UNI-GR1 waarmee je op élk apparaat met een browser digitaal in kan meten. De gratis software update zorgt er voor dat iedereen binnen jouw bedrijf makkelijk en snel een punt kan opslaan, zonder daarvoor uitgebreide software kennis nodig te hebben!

Wil jij ervaren hoe makkelijk het is om een punt in te meten? Kom dan morgen langs op onze demo borrel in Hilversum en probeer het zelf! Vanaf 13.00 ben je welkom aan de Franciscusweg in Hilversum om onder het genot van een drankje zelf in te meten en kennis op te doen op het gebied van digitaal inmeten.

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Check dan in ieder geval verderop in de nieuwsbrief de sneak preview van de inmeet app, lees over onze nieuwe ALL-IN-ONE GNSS inmeet set waarmee je in één klap voordelig klaar bent en kom er achter hoe je een gratis UNI-GR1 kan winnen!

Tot morgen!

Team marXact

marXact – marX your Xact position

+31 (070) 700 7917


ALL-IN-ONE COMPLETE GNSS INMEET SET: €4995,-

Om digitaal te kunnen meten heb je een aantal zaken nodig, een GNSS(GPS) ontvanger, een controller, een meetstok, software om punten op te slaan, een correctieabonnement om centimeter nauwkeurig te kunnen werken en een dataverbinding. Dat is een aardige lijst en door al het aanbod zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Daarom kan je vanaf deze week bij marXact een complete set bestellen waarin al deze elementen zijn verwerkt, zodat je gemakkelijk en voordelig, direct aan de slag kan!

De complete all-in-one set omvat de UNI-GR1 ontvanger, UNI-Connect software, UNI-RTK Premium correcties, UNI-Cloud service, een meetstok, een weather-proof Android tablet, een houder voor het tablet en een SIM kaart voor de mobiele data. Zoals hierboven weergegeven!

De complete set is voor € 4995,- te bestellen via de webshop en na bestelling heb je de set binnen enkele dagen in huis om direct je eerste punt in te meten! Voeg UNI-GR1, UNI-Cloud Complete & de Android tablet, stok & houder toe aan je winkelmandje en je bent compleet!

Liever niet online bestellen? Kom morgen dan even langs op de demo borrel! Dan kan je het inmeten zelf proberen en direct jouw UNI meenemen, ingesteld en wel.


RELEASE UNI-CONNECT MEET APP!

Met de UNI-GR1 kan iedereen zelf digitaal een punt in meten, centimeter nauwkeurig! Of je nou een glasvezelkabel, gasleiding, waterleiding, putdeksel, kruispunt, boom of lantaarnpaal inmeet; met de UNI krijgt iedereen het gemakkelijk voor elkaar. Naast de integraties waarmee je al makkelijk kon meten in GeolinQ van IntellinQ, Cocon van SpeerIT, Infrakit, ArcGIS, MyCumulus, Pythagoras, GeostructApglos en veel meer kan je nu namelijk ook inmeten in de UNI-Connect omgeving!

Tijdens de zomer hebben wij hard doorgewerkt aan een simpele inmeet tool waarmee een ieder gemakkelijk punten op kan slaan, een labeltje aan het punt kan hangen en dit makkelijk kan exporteren. Zoals je op de sneak preview hierboven al kan zien hebben we deze functionaliteit ingebouwd in de bekende UNI-Connect interface welke gratis op de UNI draait en op elk apparaat me een browser werkt! Of dat nou een Android tablet, windows computer of iPad is, door de responsive interface werkt het zelfs makkelijk op een smartphone!

De inmeet tool wordt deze week in beta-versie vrijgegeven aan alle gebruikers en is voorzien van de eerste basis functionaliteit; het inmeten van punten, voorzien van label en exporteren van deze punten in CSV op de SD kaart. In opvolgende weken zal de tool voortdurend worden voorzien van meer functionaliteit zoals bijvoorbeeld het inmeten van lijnen, polygonen, uitzetten, sync met de UNI-Cloud, exports in andere formaten zoals DXF en nog veel meer!

Door de flexibele opzet van UNI-Connect kunnen we met gratis over-the-air updates bijna wekelijks deze nieuwe functionaliteiten releasen zodat jij zonder lang te wachten kan genieten van gratis nieuwe functies! Naast dat we de nieuwe functionaliteiten makkelijk releasen, kunnen we op deze wijze meteen de gebruikersfeedback integreren in opvolgende versies zodat we met z’n allen bouwen aan een simpele tool om het nieuwe meten nog leuker te maken! Help jij mee?

Kom morgen langs op onze demo borrel om de meet app live te zien! Niet in de gelegenheid? Reageer dan even op deze mail of bel +31 (070) 700 7917 voor een afspraak!


MORGEN DEMO DRINKS IN HILVERSUM!

Na het succes van de eerste marXact Demo Drinks, volgt morgen de tweede editie op ons hoofdkantoor in Hilversum! We hebben flink wat aanmeldingen en daarom beginnen we deze editie nog eerder, waardoor er ruimte is voor meer vragen, initiatieven en netwerken.

Morgen om 13.00 leggen we ons werk neer, zetten we enkele UNI’s buiten en verwelkomen je met een biertje, frisdrank of koffie om al je vragen over de UNI en digitale metingen te beantwoorden. Ook laten we de nieuwe UNI-connect meet app zien!

Ben jij er ook bij? Vanzelfsprekend is deelname geheel vrijblijvend, we vragen je alleen even aan te melden via de link!

Via deze link kan je je aanmelden voor de demo borrel (of reageer even op deze mail)!


WIN EEN UNI-GR1 OP INTERGEO!

Nog een kleine 3 weken en dan staat Intergeo alweer op de stoep! Van 17 tot 19 september staan we in hall 3 van de Messe Stuttgart om je te voorzien van de meeste recente tips op het gebied van makkelijk digitaal inmeten. Tijdens Intergeo kan je uitgebreid kennis maken met onze producten en gedurende deze week geven wij op onze stand een gloednieuwe UNI-GR1 ter waarde van € 2995,- weg aan een gelukkige winnaar!

Kom dus vooral langs op stand B3.076 en hoor van ons op de stand hoe jij een UNI-GR1 kan bemachtigen! Naast een gratis UNI, mogen wij ook gratis toegangskaarten voor Intergeo weg geven. Ben je dus van plan om langs te komen? Laat het ons dan vooral weten, dan sturen we je een gratis toegangskaart! Tot op Intergeo!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details