Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Krachtvoer voor de hardwerkende mens

Krachtvoer voor de hardwerkende mens

Stevige, gezonde en smaakvolle maaltijden op locatie

Een harde werker verdient een goede maaltijd. Daar waar zwaar fysiek werk verricht wordt, leveren wij de bouwstoffen voor de inwendige mens. Dat zegt Rick Lauffer, zoveel meer dan alleen eigenaar van Sjeff. Met zijn gastheerschap, enthousiasme en onophoudelijk meedenken, gaat hij het verschil maken in catering op locatie.

Sjeff gaat heel bouwend en werkend Nederland voorzien van krachtvoer. “We zijn zoveel meer dan een cateraar, Sjeff is vooral flexibel. Dus werkt ons team voor al die harde werkers dag en nacht, doordeweeks, in de weekenden en ook tijdens buitenwerkstellingen. Want hardwerkende mensen moeten op tijd een voedzame en lekkere maaltijd kunnen eten. Ook wanneer het ontbijt doorschuift naar de middag of de lunch door naar de nacht, dan schuift Sjeff zonder problemen mee.”

“Met elkaar zet je iets neer, zoveel meer dan alleen die mobiele keukenunit op een locatie.”

 

‘Keetering’ op locatie

Met de mobiele keukenunit kan Sjeff Keetering subtiel geïntegreerd worden op elke bouwlocatie of project. Niet alleen tijd- en kostenbesparend maar ook een garantie voor versbereide maaltijden. “Bovendien kunnen we zo anticiperen op de vraag en opschalen waar nodig, ongeacht hoeveelheid of tijdstip. Waar zij werken, sjeffen wij”, zegt Rick. “Vaak ga ik een samenwerking aan met een lokale ondernemer om te allen tijde de opdrachtgever te kunnen bedienen.” Dankzij 26 jaar horeca-ervaring heeft Rick een enorm netwerk opgebouwd waar hij nu de vruchten van plukt. “Samen met het team sjeffen wij elke uitdaging tot in de puntjes.”

Voedzaam, lekker en gezond!

 

Moraal op grote schaal

Sjeff kiest met grote zorg de ingrediënten en bereidingswijzen voor z’n krachtvoer, zodat elke werknemer niet alleen lekker eet maar ook vers, gezond en voedzaam. En afhankelijk van de vraag vertaalt zich dat naar een oer-Hollandse stamppot of een trendy fusion maaltijd. “Zo dragen wij bij aan het hooghouden van het moreel, hoe groot het project ook is. Het verschil tussen uitzonderlijk en gewoon, is nét dat kleine beetje extra”, volgens Rick. “Zoals wanneer je op een bloedhete dag spontaan een verkoelend ijsje uitdeelt. Wanneer we aan komen rijden en je hoort roepen: ‘Hé Sjeffie, wat heb je nu weer voor iets lekkers voor ons?’ dan weet je: we doen het goed. En zijn we ‘one of the guys’.”

Passie

Naast die enorme gastvrijheid, onderdeel van het DNA van Sjeff, is positiviteit een persoonlijke kracht van Rick. “Met een enorme ambitie ben ik Sjeff gestart, het liep als een speer en toen gooide Corona roet in het eten voor met name de evenementen en de zomerBBQ’s. Gelukkig lopen de bouwprojecten veelal gewoon door. Maar dan moet je creatief denken. Denken in kansen, crisis of niet.” Het gaat Rick om meer dan alleen maar geld verdienen. “Het draait om passie. Ik breng geen maaltijden, ik breng een beleving: plezier! Aandacht voor mensen is zó belangrijk.” Zo biedt hij met Sjeff ook kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “Delen is en blijft vermenigvuldigen”, zegt hij. “Met elkaar zet je iets neer, zoveel meer dan alleen die mobiele keukenunit op een locatie.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details