Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Kundige partner in staalconstructies en waterbeheersing

Kundige partner in staalconstructies en waterbeheersing

Sinds 1934 geldt het bedrijf als een veelzijdige en flexibele dienstverlener op het gebied van werktuigbouwkundige werken. Van ontwerp en engineering tot en met realisatie en onderhoud. Het zijn de disciplines van Luttjeboer BV waarvan opdrachtgevers door heel Nederland de vruchten plukken. Zo behoren vooral waterschappen, gemeenten en provincies tot de gevarieerde klantenkring van het in Veendam gevestigde familiebedrijf.

Gemaal Bentpolder.

 

Om haar opdrachtgevers optimaal te ontzorgen en gemaakte afspraken stipt na te komen, houdt Luttjeboer, een ware specialist op het vlak van staalconstructies en waterbeheersing, graag de complete regie. “We treden bij voorkeur als hoofdaannemer op”, zegt directeur/eigenaar Bert Luttjeboer. “Daarvoor hebben we alles aan boord. Zo beschikken we over de nodige certificeringen en een gedreven team van circa dertig medewerkers. Ervaren specialisten die onze klanten via een praktische organisatiestructuur, korte lijnen en een heldere communicatie het gevraagde maatwerk bieden. Daartoe maken we dankbaar gebruik van de binnen ons bedrijf aanwezige praktische expertise en een breed netwerk van vaste, kundige partners en toeleveranciers. Dat alles maakt ons rondom de invulling van de meest uiteenlopende werktuigbouwkundige werken tot een gewaardeerde partner.”

Eurobrug.

Talrijke en indrukwekkende referenties

De website van Luttjeboer levert daarvan het bewijs. In een werkgebied, lopende tot de lijn Den Haag-Utrecht-Arnhem, vertaalde het bedrijf door de jaren heen de nodige omvangrijke orders in een succesvol eindresultaat. Zoals recent de blowerinstallatie RWZI Deventer, zuiveringen op Ameland en Terschelling, diverse oppervlaktegemalen in de regio Zwolle, verkeersbrug Blijhamsterbrug, gemaal Weteringen én verschillende kunstwerken. De lijst is lang, divers en indrukwekkend. “Op dit moment hebben we werken in uitvoering voor onder andere de RWZI’s in Almelo, Arnhem en Harlingen”, somt Luttjeboer op. “Verder voeren we al enige jaren onderhoud uit voor de waterschappen Noorderzijlvest en Hunze & Aa’s en vormen we onderdeel van een bouwteam betreffende zuiveringen voor het Waterschap DrentsOverijsselseDelta.” De diversiteit van de kennis en kunde wordt verder onderstreept door de samenwerking met zusterbedrijf Reinders Water & Apparatenbouw. “Samen bouwen we zwembad- en waterbehandelingsinstallaties, zoals ’s werelds langste trechterglijbaan bij het Hof van Saksen”, besluit Luttjeboer. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details