Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Kwalitatief goede en veilige uitrustingstukken met 24/7 service om stilstand te voorkomen

Kwalitatief goede en veilige uitrustingstukken met 24/7 service om stilstand te voorkomen

Voor alle bedrijven die met machines werken geldt: mens en machine moeten veilig én efficiënt ingezet worden. Machines die stilstaan, leveren niets op. Sterker nog, ze kosten alleen maar geld op zulke momenten. Om stilstand te voorkomen, speelt preventief onderhoud een belangrijke rol. En dat is nou precies waar ACDE Nederland BV zo sterk in is. ACDE is al ruim 25 jaar een begrip in de sloop- en recyclewereld. Het bedrijf biedt uitrustingsstukken voor verhuur en verkoop en verzorgt ook het bijbehorende onderhoud. Met vestigingen in zowel het oosten (Duiven) als het westen (Lisserbroek) van ons land zijn ze altijd in staat snel service te verlenen.

Service van de bovenste plank

“We willen absoluut voorkomen dat onze klanten ongepland met stilstand te maken krijgen.” Aan het woord is Joost Wassink, mede-eigenaar van ACDE Nederland BV. “Daarom vinden wij goede en snelle service zo belangrijk. Voor storingen zijn we 24/7 bereikbaar. Ik zeg dan ook altijd: we verkopen niet alleen de producten, maar in feite verkopen wij werktijd. Het is ons er alles aan gelegen om de machines zo vlot mogelijk weer aan het draaien te krijgen. We verlenen zelfs service op locatie! En in het enkele geval dat de reparatie een onvoorziene langere doorlooptijd kent, kan een huurmachine uit onze voorraad vaak uitkomst bieden. Maar… Preventief onderhoud is áltijd beter!” 

Furukawa FXJ175 verhuurd.

Uitgebreide kennis

De werkplaats van ACDE is compleet uitgerust om alle merken aanbouwdelen te repareren, reviseren of er het standaard onderhoud op uit te voeren. ”Daar is natuurlijk ook heel wat kennis voor nodig, maar dat zit bij ons wel goed! Naast onze jarenlange ervaring binnen alle merken uitrustingsstukken, zijn we extra gespecialiseerd in Furukawa (FRD), Atlas-Copco (Epiroc), Socomec en uiteraard onze compleet eigen lijn sloop hulpstukken. Sinds september zijn we opnieuw RAMMER-dealer geworden om een nóg bredere markt te kunnen bedienen. Ook Rammer is enorm servicegericht en de meest voorkomende producten zijn direct in Nederland uit voorraad leverbaar. Met ingang van januari zijn we ook dealer van Taguchi attachements.”

Vooruitstrevend

“Altijd al liep ACDE voorop qua technieken en vindingen. Ook in het geval van het ontwikkelen en toepassen van GPS-systemen binnen de uitrustingsstukken. Dit is bij ons allemaal al klaar en bieden we actief aan, terwijl we zien dat collegabedrijven daar nu pas mee gaan beginnen. We bieden niet alleen een GPS-systeem, maar een compleet fleetmanagement systeem. Hierdoor kan een bedrijf realtime monitoren of er met bepaalde machines gewerkt wordt en hoe er mee gewerkt wordt. Maar belangrijker nog: wanneer de machines aan onderhoud toe zouden zijn. Het MyFleet systeem, vertegenwoordigd in Nederland door ACDE, biedt een stuk inzicht in de vloot voor de werkgever van het bedrijf, maar ook wij kunnen monitoren wat de status is. Op die manier kunnen we advies geven op het gebied van preventief onderhoud om stilstand te beperken tot slechts de geplande momenten.”

Revisie

Naast verkoop, verhuur en onderhoud, is ACDE ook bezig met het reviseren van producten. “Wij werken niet alleen voor recyclingbedrijven, maar recyclen zelf ook. In het kader van duurzaamheid proberen wij altijd oude ‘versleten’ apparaten die ingeruild worden en niet meer aan handelaren worden verkocht, nieuw leven in te blazen. We bieden daarbij een jaar garantie zodat de apparaten weer terug de markt in kunnen.” Wassink besluit: “We werken alleen maar met de beste producten en merken. Kwaliteit en service staan bij ons voorop.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details