Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Linde MH geëerd met ‘materialfluss’ onderscheiding

Linde MH geëerd met ‘materialfluss’ onderscheiding

Linde Material Handling (MH) heeft de eerste plaats veroverd in de categorie ‘Industrial Trucks and Accessories’ van de wedstrijd “materialfluss PRODUCT OF THE YEAR 2024”. De Linde X35 tot X50 elektrische vorkheftruckserie overtuigde de vakexperts en kreeg de meeste stemmen. Linde MH boekte nóg een succes met zijn op AI gebaseerde oplossing ‘Linde Energy Manager’, die de tweede plaats veroverde in de categorie ‘Logistiek en transport’. Het doel van de prijs is om innovaties in de logistieke en intralogistieke sector in de schijnwerpers te zetten.

Voor de vijfde keer was het Duitse vaktijdschrift ‘materialfluss’ op zoek naar technisch geavanceerde, innovatieve producten en oplossingen die aanzienlijke voordelen bieden voor de klant. Bedrijven konden inzendingen indienen in zes categorieën: ‘Opslag, stellingen en magazijnuitrusting’, ‘Orderverzamelsystemen’, ‘Verpakking en verzending’, ‘Transport- en heftechniek’, ‘Intern transport en accessoires’, ‘Logistiek en transport’ en ‘Project van het jaar’. Alle inzendingen werden in een speciale uitgave van het magazine in detail aan de lezers gepresenteerd en tegelijkertijd startte een online stemtool. Na ongeveer tweeënhalve maand werd de mogelijk om online je stem uit te brengen op 18 februari gesloten. 

Linde X35 – X50 elektrische vorkheftrucks: hoge prestaties, lagere emissies

In de categorie ‘Intern transport en accessoires’ waren het de elektrische vorkheftrucks X35 tot X50 van Linde met een hefcapaciteit van 3,5 tot 5,0 ton die de meeste indruk maakten op het vakpubliek. Voor het eerst kunnen batterijgedreven vorkheftrucks nu lasten verplaatsen in veeleisende buitentoepassingen met een laag geluidsniveau en lage uitstoot, terwijl ze net zo krachtig, robuust en comfortabel zijn als Linde heftrucks met IC-motoren. Dit helpt bedrijven met hoge eisen aan de prestaties van trucks, zoals die in de papier-, hout-, dranken- en chemische industrie, om hun intralogistiek duurzamer en klimaatneutraler te maken.

“We zijn erg blij met het resultaat van de stemming en willen alle fans van het merk Linde bedanken voor hun deelname en geweldige steun. Het feit dat we in de ene categorie als beste uit de bus kwamen en in de andere als tweede, is een enorme eer en maakt ons ontzettend trots,” aldus Dr. Monika Laurent-Junge, Senior Director Marketing & Brand Communications bij Linde Material Handling, die de prijs in ontvangst nam van Daniel Schilling, hoofdredacteur van ‘materialfluss’.

Motrac

Motrac is sinds 1954 toonaangevende totaalaanbieder van interne logistiek en exclusief importeur van Linde hef- en magazijntrucks. De trucks van het innovatieve topmerk Linde voldoen aan de hoogste eisen. Motrac neemt alle zorg uit handen en biedt een 24/7 onderhoudsservice plus expertise en engineering voor de volledige inrichting van geautomatiseerde warehouses.

Meer informatie: www.motrac.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details