Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Manhattan Associates voor het zesde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot een leider in 2024 Gartner Magic Quadrant voor transportmanagementsystemen

Manhattan Associates voor het zesde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot een leider in 2024 Gartner Magic Quadrant voor transportmanagementsystemen

Manhattan Associates, leider op het gebied van supplychaincommerce-oplossingen, is voor het zesde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot een leider in het Gartner Magic Quadrant for Transportation Management Systems. Met Manhattan Active Transportation Management (TM) behoort Manhattan ook tot de drie hoogst gerangschikte leveranciers in Level 3 Complexity, Level 4 Complexity en Level 5 Complexity Use Cases in het begeleidende Critical Capabilities-rapport.

Naarmate supply chains steeds complexer worden, willen bedrijven transport- en distributieprocessen beter orkestreren met een unified oplossing. Experts uit de sector zijn het erover eens dat Manhattan zich met Manhattan Active TM onderscheidt vanwege de cloud-native technologiearchitectuur en het unified supplychainplatform. Deze oplossing doorbreekt silo’s om realtime inzicht in zendingen te bieden. Ook biedt het voorspellende analyses voor betere besluitvorming, de mogelijkheid om handmatige processen te automatiseren en neemt inefficiënties weg, wat een gamechanger kan zijn voor elk bedrijf dat actief is in complexe en veeleisende omgevingen.

“We zijn verheugd om voor de zesde keer op rij door Gartner te worden erkend als een leider in TMS”, zegt Bryant Smith, director of Product Management bij Manhattan Associates. “Manhattan Active TM is ontworpen om elke transportfunctie te beheren, ongeacht de netwerkmodus of -grootte, en maakt gebruik van geavanceerde intelligentie om zelfs de grootste en meest complexe transportuitdagingen op te lossen.”

Manhattan Active TM kan worden gecombineerd met Manhattan Active Warehouse Management en Manhattan Active Yard Management om bedrijven een vereenvoudigd en unified supplychainuitvoeringssysteem te bieden dat zich voortdurend aanpast en schaalt aan de zakelijke behoeften. Daarnaast biedt het één enkel, uitgebreid overzicht van het distributienetwerk, waardoor optimalisatiemogelijkheden worden ontsloten die onmogelijk zijn met traditionele silo-oplossingen.

Download hier een gratis exemplaar van het Gartner Magic Quadrant for TMS-rapport.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details