Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Met de integratie tussen HänelSOFT en SAP S/4HANA of SAP ECC optimaliseert u uw pickproces.
Hoe efficiënter uw warehouse functioneert des te beter u uw klant kan bedienen.

Met de integratie tussen HänelSOFT en SAP S/4HANA of SAP ECC optimaliseert u uw pickproces.

Grip op voorraad, tijdsbesparing en minder kosten

Quinso, een boutique consultancy SAP-partner, en Hänel, een wereldleider in magazijnautomatisering, gaan een strategische samenwerking aan. Samen ontwikkelden ze een innovatieve oplossing, waardoor SAP ERP integreert met de automatiseringssoftware van Hänel. Hierdoor kunnen klanten hun magazijnprocessen verder automatiseren én optimaliseren, waardoor ze tijd en kosten besparen.

Links Bas Tiggelman en rechts Reinier Atzema.

De krachten bundelen

Hänel is een gerenommeerd bedrijf in de magazijnautomatiseringssector en heeft oplossingen voor het opslaan, ophalen en beheren van goederen. Het bedrijf is actief in meer dan 60 landen en heeft meer dan 70 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van automatische magazijnsystemen. Quinso is al meer dan 15 jaar actief in de SAP-markt en gespecialiseerd in duurzame supply chain oplossingen.

Met de integratie tussen HänelSOFT en SAP S/4HANA of SAP ECC optimaliseert u uw pickproces.

Grip op de voorraad, tijdsbesparing en minder kosten

Quinso heeft een koppeling ontwikkeld die in realtime het ontvangen, opslaan, verzamelen, verpakken en verzenden van goederen, ook wel de inslag- en uitslag-opdrachten, vanuit het SAP-systeem doorzet naar het HänelSoft®-N WMS-systeem. Dat systeem gaat op basis daarvan volautomatisch aan de slag met het beheren van voorraden en het eventueel bijbestellen van goederen. Na iedere opdracht worden de gegevens weer teruggekoppeld naar het SAP ERP-systeem.

Door de nieuwe koppeling is er altijd 100% grip op de voorraad, inzicht in het verbruik, een verhoogde veiligheid, minder tijdverlies en natuurlijk ook minder kosten. Deze innovatieve opslagsystemen zijn daardoor een flexibele en kostenbesparende oplossing en helpen met het optimaliseren van de gehele supply chain.

Logistieke processen verder optimaliseren

“We zijn blij met deze samenwerking met Hänel, omdat we onze klanten zo een nog breder scala aan oplossingen bieden op het gebied van magazijnautomatisering”, zegt Bas Tiggelman, Business Developer van Quinso. “Door onze expertises te combineren, helpen we onze klanten om hun logistieke processen verder te optimaliseren en hun concurrentiepositie te verbeteren.”

Reinier Atzema, Rayonmanager van Hänel Kantoor en Magazijnsystemen, voegt toe: “De samenwerking met Quinso helpt ons bij het integreren van ons magazijnautomatiseringssysteem met SAP. We zijn ervan overtuigd dat we hierdoor een nog betere service bieden aan onze klanten en de markt voor magazijnautomatisering verder kunnen ontwikkelen.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details