Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Multidisciplinair project

Multidisciplinair project

Het groot onderhoud aan sluis Roode Vaart in Moerdijk is Van der Straaten Aannemingsmaatschappij op het lijf geschreven. “We kunnen onze technische kennis en expertise bij dergelijke multidisciplinaire contracten volop laten gelden,” zegt hoofd realisatie Richard Goetheer. 

“Waterschap Brabantse Delta heeft slechts de functionele eisen benoemd in het contract met als doel het verlengen van de levensduur voor de komende dertig jaar. Aan ons de taak om hier invulling aan te geven.

De werkzaamheden variëren van betonherstel en het aanbrengen van leuning- en hekwerk tot het vervangen van de remmingwerken en het inspecteren en renoveren van de sluisdeuren. Uiteindelijk moeten wij de sluis zodanig renoveren en aanpassen zodat er weer een CE-markering afgegeven kan worden voor het object.”

De grootste uitdaging voor Van der Straaten is volgens Goetheer toch wel de strakke planning. “Vooral voor de hefdeur was het belangrijk dat deze voor het stormseizoen begon (1 oktober) weer teruggeplaatst diende te worden. We hadden slechts zes weken de tijd om de hefdeur te renoveren. Voor de waaierdeuren hebben we een visuele inspectie en 3D-scan uitgevoerd. Deze deuren worden in een later stadium gerenoveerd. Het mooie is dat vrijwel alle voorkomende werkzaamheden in eigen huis zijn geëngineerd en ook zijn uitgevoerd door onze eigen mensen. Dat maakt het natuurlijk extra bijzonder.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details