Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Nieuwe commercieel directeur Volvo Trucks Nederland

Nieuwe commercieel directeur Volvo Trucks Nederland

Jan Schouten is per 1 januari 2022 benoemd tot Director Volvo Trucks Vehicle Sales bij Volvo Trucks Nederland. Hij neemt de rol van Roeland Ruygt over die is aangesteld als Algemeen Directeur bij Volvo Group Truck Center.   

Sinds 2002 heeft Jan Schouten diverse functies binnen Volvo Trucks Nederland bekleed op het gebied van dealer sales management en fleetsales. De laatste vier jaar was hij als Manager Product verantwoordelijk voor het productbeleid en de technische ondersteuning aan de interne organisatie en het dealernetwerk met als belangrijk aandachtspunt de transitie van dieseltrucks naar CO2-neutrale voertuigen waaronder (bio-)LNG en elektrische trucks. 

“De truckbranche bevindt zich in een van de meest vooruitstrevende transitiefases ooit. Met dieseltrucks die steeds zuiniger en schoner worden, tal van alternatieve brandstoffen en aandrijflijnen zoals elektrisch en straks waterstof wordt de keuze die transportbedrijven moeten maken steeds ingewikkelder. Als Volvo Trucks lopen we voorop in deze transitie naar duurzame alternatieven. Het is een uitdaging om nu als commercieel directeur deze leidende positie verder te mogen uitbouwen en transportbedrijven te helpen in hun keuzes op weg naar een duurzame toekomst”, verklaart Jan Schouten. 

Jan Schouten volgt Roeland Ruygt op die per 1 januari 2022 is aangesteld als Algemeen Directeur bij Volvo Group Truck Center. 

De functie van Manager Product bij Volvo Trucks Nederland wordt per 1 januari 2022 ingevuld door Erik-Jan Slijkhuis. Hij was de afgelopen drie jaar werkzaam als Sales Engineer op de afdeling product binnen Volvo Trucks Nederland. Daarvoor deed Erik-Jan Slijkhuis brede ervaring op binnen de transportbranche bij zowel fabrikanten als transportbedrijven. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details