Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Nooteboom Trading in Zeewolde uitgegroeid tot specialist in trailers
Nooteboom Trading beschikt in Zeewolde over een ruim terrein met wasplaats, moderne werkplaats en eigen spuitcabine.

Nooteboom Trading in Zeewolde uitgegroeid tot specialist in trailers

Nooteboom Trading is in 2008 opgericht door Igmar Nooteboom. Als vijfde generatie uit een familie van trailerbouwers valt ook hier de appel niet ver van de boom. Hij begint met de in- en verkoop van gebruikte trailers. Getrokken materieel voor het speciaal transport wordt al snel het specialisme. Voor de Europese markt heeft Nooteboom Trading een zeer divers portfolio van gebruikte trailers voor het speciaal transport. Van vlakke (uitschuifbare) opleggers, semi-diepladers en diepladers tot aan modulaire assenstellen met verschillende aanbouwdelen of SPMT’s voor de echt zware ladingen. Door actief in te kopen is er altijd een ruime voorraad aan diverse trailers.  

Vanaf 2009 is ook gestart met de engineering en productie van eigen trailers onder de naam RINO® trailers. Onderhoudsarme heavy-duty trailers met starre assen werden ontworpen voor het zware gebruik in Afrika en het Midden-Oosten. Deze 3- of 4-assige trailers zijn bijzonder robuust voor extra zware ladingen en gebruik op minder begaanbare wegen.  Voor de Europese markt ontwikkelde RINO een (uitschuifbare) megatrailer met zeer laag eigengewicht en hoge koppeldruk. Inmiddels is het programma van RINO trailers uitgebreid met vlakke opleggers, city trailers en ballasttrailers met of zonder stuurassen alsook aanhangers in diverse gewichtsklasse.

DOORDACHTE CONSTRUCTIE

Verder verzorgt Nooteboom Trading  sinds 2017 het importeurschap van Schwarzmüller in Nederland. De slogan ‘Intelligente Fahrzeuge’ die deze Oostenrijkse trailerbouwer voert staat garant voor een doordachte constructie. Robuust maar toch lichter dan andere merken. Dit komt ten goede aan het laadvermogen. Daarnaast zijn de schuifzeilentrailers met of zonder coilgoot of schuifdak makkelijk in gebruik.  Schwarzmüller is ook bekend van de uitgebreide range aan kipperopleggers. Uitgevoerd in staal voor robuuste ladingen of aluminium voor maximaal laadvermogen. Een 3- of 4-assige oprijaanhanger voor machinetransport behoort ook tot het portfolio. Zo kan Nooteboom Trading klanten een breed scala aan transportoplossingen bieden: one-stop-shopping in Zeewolde. 

Een project van korte duur of eenmalig transport van een bijzondere lading? Ook daarvoor heeft Nooteboom Trading de oplossing. De moderne verhuurvloot bestaat uit diverse diepladers, uitschuifbare vlakke opleggers, zware semi-diepladers of megatrailers. Huren kan al vanaf één dag tot iedere gewenste periode. Voor iedere transportbehoefte levert de onderneming dan ook maatwerk. In Europa of ver daarbuiten, tijdelijk of voor de lange termijn en met buitengewone afmetingen of een zwaar gewicht: Nooteboom Trading heeft een passend advies. 

MODERNE WERKPLAATS

Na een alles verwoestende brand, begin 2018, is eigenaar Igmar Nooteboom niet bij de pakken neer gaan zitten. Slechts 700 meter verderop  is een geschikte locatie gevonden voor de herbouw. Aan de Werktuigweg 1 in Zeewolde beschikt Nooteboom Trading over meer ruimte voor de trailervoorraad en een zeer modern ingerichte werkplaats, wasplaats en spuitcabine. Alle trailers worden bij binnenkomst schoongemaakt, nagekeken en voorzien van een kundig inspectierapport. Bij verkoop of verhuur kunnen trailers in de eigen werkplaats klantspecifiek worden aangepast. Ook de gewenste kleur kan in eigen huis worden aangepast. Door te stralen met CO2/droogijs blijft de beschermlaag van de trailer intact, maar is er van de oorspronkelijke kleur niets terug te vinden.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details