Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
OFN introduceert circulair rijstvliesverkeersbord

OFN introduceert circulair rijstvliesverkeersbord

Het Rijksbrede programma “Circulaire Economie” richt zich op de ontwikkeling naar een vóór 2050 te realiseren circulaire economie. De ambitie is om samen met maatschappelijke partners en bedrijven in 2030 een (tussen)doelstelling te realiseren van 50% minder gebruik van primaire grondstoffen (mineraal, fossiel en metalen). In navolging van dit programma heeft OFN uit Geldermalsen haar rijstvliesverkeersbord verkeersbord geïntroduceerd.

OFN levert, plaatst en onderhoudt al bijna 20 jaar producten in de buitenruimte. Van oorsprong op stations en bij bushaltes, maar tegenwoordig overal. Door producten en diensten zelf of met partners te ontwikkelen heeft OFN de afgelopen jaren een nieuwe stap gezet in het uitbouwen van haar onderneming. Tevens heeft OFN haar focus verbreed naar nieuwe (duurzame) markten, zoals geluidsschermen met zonnepanelen, energiezuinige tunnelinrichting, een circulair biobased verkeersbord, of een slimme afvalbak die werkt op zonne-energie.

Het rijstvliesverkeersbord, ook wel Resysta verkeersbord genoemd, is gemaakt van rijstvlies (60%), steenzout (22%) en minerale olie (18%). Dit bord heeft als bijkomend voordeel dat het mede gemaakt is van restmaterialen (rijstvlies). Het landgebruik en de ecologie wordt hiermee niet extra belast. Doordat het bord 100% kan worden hergebruikt, kan na beschadiging of het einde van de levensduur het materiaal volledig worden ingezet voor een nieuw verkeersbord en is de cirkel rond! Daarmee is het verkeersbord van OFN het eerste en enige biobased verkeersbord ter wereld dat 100% circulair is op productniveau! Het materiaal is vocht, insect- en ongediertebestendig, en rot of schimmelt dus niet. Door deze sterke eigenschappen wordt zelfs een garantie afgegeven van 80 jaar! Bovendien zijn de borden van OFN zijn volledig gecertificeerd en kunnen met haar unieke eigenschappen op elke plek en voor elke toepassing in de openbare ruimte worden geplaatst. Naast de reguliere verkeersborden levert OFN ook elke door u gewenste afbeelding op uw Resysta bord.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details