Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
ON THE MOVE: Verhuizing Kubota distributie centrum wegens aanhoudende groei (grondverzet machines)

ON THE MOVE: Verhuizing Kubota distributie centrum wegens aanhoudende groei (grondverzet machines)

Kubota heeft bevestigd dat haar hypermoderne Europese Distributie Centrum zal verhuizen naar een nieuwe locatie in Weert in Nederland.

De 62,000m2 grote locatie zal dienen als knooppunt voor de activiteiten van Kubota op het Europese continent, de overstap zal na 12 maanden uitgevoerd zijn. Kubota zal nauw blijven samenwerken met haar wereldwijde supply-chain partner Broekman Logistics en zal voortbouwen op de reeds langdurige samenwerking.

De aanzienlijke investering welke Kubota doet in het nieuwe distributie centrum gaat verder dan alleen de uiterst moderne faciliteiten. Er zal look geïnvesteerd worden in het personeel, met plannen om het operationele- en managementteam uit te breiden.

Mikio Taguchi, President Baumaschinen GmbH en Executive Vice President Business Unit CE Europe bij Kubota Holdings Europe B.V. zegt: “de verhuizing naar een gloednieuw distributie centrum in Nederland is een enorme stap voorwaarts voor Kubota. Deze geweldige uitbreiding staat voor een aanzienlijke en langdurige investering in de uitvoering van ons bedrijf en zal ons niet alleen verder helpen met het optimaliseren van de dienstverlening, maar zal ook de klanttevredenheid van dealers, distributeurs en uiteindelijk ook de eindgebruiker bevorderen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details