Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Pacton trailers innoveert in maatwerk voor de bouw
Pacton TBD.339.L met open laadbak.

Pacton trailers innoveert in maatwerk voor de bouw

Voor de bouw- en gww-sector biedt Pacton een aantrekkelijk pakket aan klantspecifieke mogelijkheden.

De engineers van Pacton Trailers zijn continue bezig met het (door)ontwikkelen van producten. Het nóg verder reduceren van het gewicht is bijvoorbeeld een continue aandachtspunt. Als ook de toepassing van hoogwaardige (anti-slip) vloeren en een optimale ladingzekering, volgens erkende certificering.

Pacton AXD.330.L-U uitschuifbare aanhangwagen.

Om de kwaliteit en de planning optimaal te beheersen, vinden engineering en productie geheel plaats in de eigen fabriek te Ommen. Opvallend is, dat het brede aanbod van Pacton Trailers vele eigen niches bevat. Dat geldt voor zowel het merk Pacton, als voor de eigen merken Floor en Kennis.

Breed aanbod

De Kennis kraantrailers van Pacton worden uitsluitend in de bouwsector ingezet. Echter ook trailers met open laadbak én schuifzuilopleggers worden veelvuldig door Pacton geleverd voor het transport van bouwmaterialen. De recent ontwikkelde Pacton binnenlader – voor het verticale transport van volumineuze, prefab betondelen – is een actueel voorbeeld van de innovatiekracht van Pacton.

Pacton SXD.342.L-S met schuinstelling.

Kennis kraanopleggers

Onder de merknaam Kennis worden kraanopleggers geproduceerd. Deze zijn standaard uitgerust met een verzwaard assenstel en voorzien van één of twee stuurassen voor eenvoudig manoeuvreren op krappe bouwplaatsen. Er zijn twee types kraanoplegger: de chassisloper en de randloper. Deze laatste heeft een breder kraanspoor, waardoor de oplegger bij het gebruik van de kraan stabieler is. De kraanopleggers worden tot en met 50 ton/meter aangeboden. Desgewenst zijn lichtgewicht versies te produceren voor kranen tot en met 20 ton/meter. Deze zijn goed voor bijna tien procent gewichtsbesparing bij vergelijkbare specificaties.

FLOOR FLUO-18-30H3 uitschuifbare kraanoplegger hydraulisch gestuurd.

Floor voor heavy-duty

Onder de merknaam Floor produceert Pacton Trailers speciale heavy-duty opleggers en aanhangwagens, gericht op de nichemarkten binnen bepaalde sectoren. Zo bestaat het Floor-aanbod onder meer uit (container)aanhangwagens, distributieopleggers, (uitschuifbare) heavy-duty semi-diepladers en vlakke opleggers en gestuurde kraantrailers.

Pacton is met name bekend van de schuifzeilenopleggers. Die zijn er in vele varianten, maar altijd met een robuuste opbouw. De vele opties zorgen ook hier voor een trailer die maximaal is toegespitst op zijn inzet.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details