Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Partnership Bredenoord en Event Electric biedt de Oostenrijkse markt betrouwbare energieoplossingen

Partnership Bredenoord en Event Electric biedt de Oostenrijkse markt betrouwbare energieoplossingen

Event Electric uit Oostenrijk en Bredenoord uit Nederland hebben een samenwerkingsverband gesloten. Deze combinatie biedt de Oostenrijkse markt een breder assortiment aan mobiele stroomoplossingen. Algemeen directeur van Bredenoord Jaap Fluit: “Betrouwbaarheid, duurzaamheid en expertise zijn de kernwaarden die Bredenoord en Event Electric delen. Samen kunnen we Oostenrijkse bedrijven nog beter van dienst zijn.”

Bredenoord opent in het laatste kwartaal van 2019 een depot met aggregaten en toebehoren op de locatie van Event Electric, specialist in stroomoplossingen en klimaatsystemen voor evenementen. Andreas Kohl, directeur Event Electric: “De Bredenoord-vloot kunnen wij direct inzetten voor onze klanten, waardoor we sneller en nog meer op maat kunnen leveren. Daarnaast loopt Bredenoord voorop in duurzame oplossingen, bijvoorbeeld met energieopslag in de Big Battery Box en zonne-energie via de Mini Sunbox en Mobile Solar Plant. Dat heeft een grote meerwaarde voor onze klanten.”

Industrie bedienen

Bredenoord richt zich in Oostenrijk met name op de industrie, bouw en netbeheerders. Bedrijven en organisaties in deze sectoren kunnen gebruik maken van de expertise die is opgebouwd in meer dan tachtig jaar bij klanten over de hele wereld. Door de samenwerking met Event Electric is het aanbod concurrerend geprijsd, dankzij lagere transportkosten en snelle bediening vanuit Wenen. Daarnaast verzorgt Event Electric de service, waardoor snelle responstijden mogelijk zijn. Toon Bruining, International Rental manager Bredenoord: “Door dit partnership ondersteunen we beter buiten onze kerngebieden in Midden- en Oost Europa.”

Jaap Fluit, algemeen directeur Bredenoord en Andreas Kohl, directeur Event Electric

Over Bredenoord

Bredenoord is een onafhankelijk familiebedrijf dat betrouwbare tijdelijke, mobiele en back-upstroom ontwikkelt, levert, onderhoudt en beheert voor succesvol en krachtig ondernemerschap op plaatsen waar energie niet altijd gegarandeerd is. Vanuit het hoofdkantoor in Apeldoorn en verschillende vestigingen in Nederland, Duitsland en Denemarken is het bedrijf wereldwijd actief en levert het al meer dan tachtig jaar mobiele energieoplossingen aan klanten in verschillende sectoren. Bredenoord stimuleert innovatie en verduurzaming, gebaseerd op drie pijlers: brandstofbesparing, nieuwe technologie en emissiereductie. Samen met partners ontwikkelt Bredenoord geavanceerde technologieën, zoals hybride energieopslagsystemen.

Over Event Electric

De firma Event Electric GmbH is sinds de oprichting in 2003 uitgegroeid tot dé specialist in mobiele stroomvoorziening in Oostenrijk en daarbuiten. Met uitstekend opgeleide medewerkers en jarenlange ervaring in de eventsector garandeert Event Electric GmbH een betrouwbare en stabiele stroomvoorziening. Event Electric GmbH geeft individueel advies en voert elektrotechnische keuringen uit. Daarnaast richten zij zich onder andere op de logistieke afhandeling, de coördinatie van montage- en demontagewerkzaamheden en de inbedrijfstelling van de gehuurde installatie. Meer info op http://www.event-electric.at/.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details