Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Reinigingsmaterieel voor de buitenruimte

Reinigingsmaterieel voor de buitenruimte

Op zoek naar een reinigingsvoertuig? Zoek niet verder. Verhuur ReinigingsMaterieel BV (VRM) heeft een grote verhuurvloot aan reinigingsmachines. Nora van Klingeren van VRM geeft ons alle ins en outs, alsmede een aantal argumenten voor het huren van reinigingsmaterieel.

VRM richt zich op de reinigingsmarkt en het leveren van maatwerkoplossingen voor elke vorm van verhuur van reinigingsmaterieel voor de (openbare) buitenruimte. Denk daarbij bijvoorbeeld aan veegmachines, onkruidborstelmachines, rioolreinigingswagens en kolkenzuigers. “Huren van materieel biedt vele voordelen”, zegt Nora. “Men is verzekerd van een jonge vloot, een 24/7-servicedienst en de huurkosten worden desgewenst berekend op basis van gebruik oftewel de werkelijke inzet dankzij track and trace. Zo heb je geen vaste kosten aan een voertuig dat slechts periodiek wordt gebruikt.”

De Grand Azura

Multi-merkenbeleid

VRM is in 2010 opgericht en gelieerd aan een holding die zich bezighoudt met de verkoop van gebruikt materieel. “Daarmee zien we voertuigen van alle merken voorbijkomen en kennen daarmee ook alle bijzonderheden van de verschillende merken. Onze kracht is dat we ook in de verhuur een multi-merkenbeleid hanteren”, zegt Nora. “Zodoende hebben we altijd wel een machine beschikbaar die past bij de opdracht en de beoogde gebruiker.” 

Euro 6

De verhuurvloot voldoet grotendeels aan de Euro 6-norm en VRM houdt ontwikkelingen op gebied van elektrische voertuigen of zelfs voertuigen op waterstof nauwlettend in de gaten. Zodra ze beschikbaar zijn, worden deze in de vloot opgenomen.

De verhuurvloot voldoet grotendeels aan de Euro 6-norm.

Flexibele huurtarieven en goede prijs-kwaliteitverhouding

VRM hanteert diverse opties voor de verhuur, uiteraard huur voor een vaste periode maar ook een meer flexibele oplossing waarbij alleen de werkelijke inzet wordt afgerekend. De door VRM gehanteerde tarieven zijn uiterst competitief en men is slechts gebonden aan een minimale inhuurtermijn van twee dagen. “Dankzij ons uitgekiende concept met track and trace betalen klanten alleen voor de gebruiksduur.”

VRM heeft een uitstekende kwaliteit prijs/verhouding en is ISO 9001 gecertificeerd.

Klant centraal en flexibel

De klant staat bij VRM centraal. Bij de uitgifte van materieel wordt instructie gegeven. Ook is een uitgebreidere opleiding en training op locatie mogelijk. Voor speciale aanpassingen aan voertuigen en oplossingen voor specifieke reinigingsvraagstukken denkt VRM met u mee en adviseert graag over (de wijze van) inzet van materieel. Ook sale- en leasebackconstructies zijn bespreekbaar. Het motto van VRM: we help you to keep our environment clean.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details